Galatasaray'da kediye ciğer

bytan

LinuX GeeK
Moderatör
Reaction score
0
41° 0' 0 N, 27° 30' 0 E Amor en el exilio...
Galatasaray'da kediye ciğer

Galatasaray'ın Hakan Şükür'e yaptığı teklife inanamadım.
Florya'ya heykelinin dikilmesinden söz etmiyorum.
O olabilir.
İnanamadığım Hakan Şükür adına Galatasaray'ın futbol okullarını kuracak olması ve bunların başına Hakan Şükür'ün geçirilmek istenmesi.
Ben yıllardır Hakan Şükür'ün futbolculuğuna saygı duyduğumu ama cemaat bağlantıları ile genç futbolcular üzerinde baskı kurduğunu, bunları cemaate yönlendirdiği söylüyorum.
Galatasaray yönetimi ise Hakan Şükür'e futbol okulları ve alt yapının başına geçmesini öneriyor.
Vallahi şahane bir teklif.
Fethullah Gülen'i de onursal başkan yapın.
Biz de kendimize başka kulüp arayalım.

fatihaltayli.com.tr

Heykeli dikilince size mi batıyo?
Adam Kutlu Doğum la ilgili söz söyledi diye Türkiye'den mi kovacaksınız,anlamıyorum! :(

hakan şükür ün tarikatçı oldugunu bilmeyen yok zaten bunu demesinde bi gariplik yok ama bu altaylı denen uyuz un biridir genelde

hakan sukur gıbı saygılı efendı bırı daha varmı turk futbol tarıhınde han gı gun adı gecelerde barlarda yada skandallarla anıldı bazıları haber yapacam dıye sacma sapan seyler yazıp duruyor bunuda bızım saf ınsanımız bı guzel yıyor bunlara raiting yaptırıyor
fatıh altaylının haber sundugu zaman ızlıyorumda her haberın ardından bı yorum yapıo ndn acaba hep bellı kesımı savunuyo bazı kesımı yerden yere vuruyor ızleyın bıgun haberlerı benı anlıyacaksınız

KişiseL inancLarını belırlı konumda yasan bırısı
ßizi ne dini hayatı kendine ait.
Avrupa ya gidin Türkiye MiLLi takımını sorun
1.Hakan Şükür
2.Hasan Şaş
3.Nihat derler.
demmekki hak etmiş heykel diktirmeye.

fethullah gülen apo mu bu kadar üstüne düşüyosunuz ya adam türkiyenin aını tanıtıyo dünyaya.

1-fethullah gülen
2-r.tayyip erdoğan
3-abdullah gül

bunların üstüne tanımam ben(biraz siyaset olduda nese)

uLan ana-bacı küfretmek vardı da işte buraya dökemiyorz sana söyLemek istedikLerimi..
boşuna nefes harcıyorsun bu dünyada be..
ananın hatrına git başka bi kuLubu yada kuLupten biriLerininkini tut kaypak..

yorum bytan'a söylenmiş gibi duruyor :goz:

tmm şimdi düzeLttim,teşekkürLer..
her fırsatta Hakan Şükür'e Laf atan bi şerefsizdir de kendisi çok sinirLndim..
hayır ben de istiorm Hakan'ın futboLu bırakmasını ama böyLe sebepLerden doLayı değiL,tamamen futboLu düşündüğüm için..
sen de futboLun dışında yorum yapacaksan,ağzını açma Fatoş..

Geri