TypHooN
İzmir Aşığı
GAZ ÇIKARMAYLA İLGİLİ GERÇEKLER:
• Ortalama bir yellenmede yüzde 59 nitrojen, yüzde 21 hidrojen, yüzde 9 karbondioksit, yüzde 7 metan ve yüzde 4 oksijen bulunur. Kötü kokuyu çıkaran ise bu karışımının yüzde 1'inden daha az bir bölümüdür.
• Çıktığı anda gazın sıcaklığı 37 derecedir.
• Çıkış anında gazın hızı yaklaşık olarak saniyede 3 metredir.
• Bir insan günde ortalama yarım litre gaz çıkarır.
• Kadınlar da erkekler kadar gaz çıkarır.
• Çıkan gaza kokusunu veren hidrojen sülfittir ki, yediklerinizdeki sülfat oranı ne kadar yüksekse yellenmeniz de o kadar kötü kokacaktır. Gaz çıktığında özellikle kötü kokulu olmasını sağlayan gıdalar arasında fasulye, lahana, peynir, gazoz ve yumurta yer alıyor.
• Bir insan günde ortalama 14 defa gaz çıkarır. :durdurun :durdurun :durdurun
• Ortalama bir yellenmede yüzde 59 nitrojen, yüzde 21 hidrojen, yüzde 9 karbondioksit, yüzde 7 metan ve yüzde 4 oksijen bulunur. Kötü kokuyu çıkaran ise bu karışımının yüzde 1'inden daha az bir bölümüdür.
• Çıktığı anda gazın sıcaklığı 37 derecedir.
• Çıkış anında gazın hızı yaklaşık olarak saniyede 3 metredir.
• Bir insan günde ortalama yarım litre gaz çıkarır.
• Kadınlar da erkekler kadar gaz çıkarır.
• Çıkan gaza kokusunu veren hidrojen sülfittir ki, yediklerinizdeki sülfat oranı ne kadar yüksekse yellenmeniz de o kadar kötü kokacaktır. Gaz çıktığında özellikle kötü kokulu olmasını sağlayan gıdalar arasında fasulye, lahana, peynir, gazoz ve yumurta yer alıyor.
• Bir insan günde ortalama 14 defa gaz çıkarır. :durdurun :durdurun :durdurun