Gazze Gemisinden mektup (saldırıdan önce)

türk ocağı

serdengeçti
HH Üyesi
Reaction score
0
GAZZE GEMİSİNDEN MEKTUP VAR…

Selamunaleyküm…

Gemilerimiz kaldığı yerden yola devam ediyor. Öyle bir yolculuk ki, Türkü, Arabı, Malezyalısı, Pakistanlısının dışında Avrupa’nın her yerinden, Avustralya’dan, hatta uzak doğudan bile insanlar mevcut. 30 tanesi milletvekili, yine 30 civarında gazeteci bir o kadar aktivist eylemci...

Tabiri caizse dünyanın bütün iyi insanlarından temsilciler burada. Bize çok yakınlaşanlar, Türkiye’ye, Türk insanına hayran kalanlar ve hatta müslüman olanlar var. 67 yaşındaki Peter sabah namazlarına bile kalkıyor. Türkiye’nin öncülüğünde dünyanın en büyük hapishanesi Gazze’ye özgürlük için, ambargonun kaldırılması için, insanlık için buradalar. Tüm dünyadan sürekli canlı yayın bağlantıları yapılıyor. 500’ün üzerinde yolcunun içinde bizim camiadan ben, Denizliden Halis kardeş ve İstanbul’dan Muhittin ağabey var. Yabancı bir kanalda “Great Union Party” diye bir şeyden bahsedildiğini görürseniz bilin ki o Büyük Birlik Partisidir.

Filistin için, Alem-i İslam için, dünya için bu önemli hamlenin tam anlamıyla başarıya ulaşması için Türkiye’nin ve ülkelerin sokaklarının da her türlü eyleme hazır olması lazım. Toplam altı gemi var. Biz amiral gemisindeyiz. İsrail gemilere, özellikle de bizimkine özel birliklerle bir operasyon düzenleme niyetinde. Yolcular içinde böyle bir operasyonda faydalı olabilecek arkadaşlarla bu operasyona direnilecek. Halis kardeşimiz ve ben bu operasyona karşı mücadele edecek ekipteyiz.

İslam’ın izzeti için son noktaya kadar mücadele edeceğiz inşallah. Halis başka bir grupta. Ama yanıdakiler de dostlarımız. Ben size yabancı olmayan yazar Hakan Albayrak ve kardeşi aktör Sinan Albayrak’ın da içinde bulunduğu gruptayım. Bu bir yardım yolculuğu. Silahsızız ama bir aksilik olmazsa dünyanın hayran kalacağı bir direniş sergilenecek inşallah. İşte bu noktada oradaki dostlarımıza da çok büyük vazifeler düşüyor.

Bize ne olursa olsun, Türkiye’de kalanların bunun bedelini ödeteceğine dair düşünce gemidekileri rahatlatıyor. Sizler Nizam-ı Alem ülkücüleri, İsrail’e haddini bildirme eylemlerinde Türkiye’deki diğer grupları yanlız bırakmayın. Onlarla birlikte siz de insiyatif alın. Biz buradan size dua edeceğiz. Siz de oradan bize dua edin. Allah yardımcınız, yardımcımız olsun...

Eyüp Gökhan Özekin

BBP Genel Başkan Başmüşaviri

K:Alperen Ocaklari - Gazze Gemisinden Mektup Var!!!

Pazartesi akşam saat 20.00 de israil konsolosluğu önünde büyük protesto mitingi:

İstanbul Alperen Ocakları Başkanı Sayın Güven HIZARCI Pazartesi günü akşam saat 20:00 'da Leventteki İsrail Konsolosluğu Önünde büyük çapta bir protesto yapılacağını ve tüm gönüldaşlarımızın katılımını dilediklerini belirtti.

Mavi Marmara Gemisinde bulunan Eski Ocak Genel Başkanlarımızdan Eyüp Gökhan Özekin de gönderdiği mektupta yapılacak protesto gösterilerine destek verilmesi gerektiğini aktarmıştı.

Tüm Gönüldaşlarımızın Pazartesi Akşam Saat 20 : 00 da İsrail Konsolosluğu Önünde Olmaları Önemle Rica Olunur...

İsrail yardım gemilerine saldırdı.hükümet : ''kınıyoruz''
İskenderun'da Deniz Üst Komutanlığı'na bağlı İkmal Birliği'ne teröristler saldırdı.hükümet : '' kınıyoruz''
tabi tabi kınamaya devam edin.çok utandılar,yerin dibine girdiler utançlarından.bi daha yapmazlar ..........!!!!!!!!!!

"Uluslararası sularda" seyreden silahsız sivil yurttaşlarımızın bulunduğu insani yardım yüklü Türk gemisine operasyon yaparak ölüm saçan İsrail mezalimini şiddetle kınıyor, Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni Türk Ulusu'nun onurunu korumaya ve gereken her türlü cevabı tüm platformlarda acilen ve şiddetle vermeye davet ediyoruz !!!

Bu Bir Savaş Sebebidir .. Umarım Şu Şerefsiz İsraillilere Haddini Bildiririz !

Bu Bir Savaş Sebebidir .. Umarım Şu Şerefsiz İsraillilere Haddini Bildiririz !

Kesinlikle savaş sebebidir. Savaş istemeyiz elbette ama aynı şiddetle hukuki platformlarda hakkımız aranmalıdır.

Bizler şanlı TÜRK evlatları olarak başımız önümüzde eğik gezmek istemiyoruz.

Savaş istemeyiz ne demek tükürüğümüzle boğacağımız bi avuç yahudiye bu kadar tolerans tanınırsa yarın götleri başları daha fazla oynamaya başlar

Eğitim için ergenekon davalarının yapıldığı mahkemelerin üzzerinden uçan savaş uçakları şimdi aldıkları eğitimin hakkını vermeli.

Geri