Gebzeteam Halısaha maçında!!!

PompishkA

gєвzєтєαм
Reaction score
0
Photo-0020.jpg

Clon üye-PompishkA-Darkness-hewet

Photo-0021.jpg

Clon üye-PompishkA-Darkness-mfe41-hewet

Photo-0022.jpg

irachann terlikler obiçim parlıyor

Photo-0019.jpg

Maçıda 50-11 alıyoruz tabikide

50-11 bu mahalle maçını da geçmiş:hhmanD

ooooo 50 gol nasuıl oluyor vay ben d eıyı top sektirim beni de alın takıma bıgun :)

alperen niye oynamadı gerçi onun saçları bozulur... burak biraz kilo ver alicana selam soyleyın uyeligimi ona verecgim yakında :) :) :) neşet sen nerde forvet mi oynadın ?

ooooo 50 gol nasuıl oluyor vay ben d eıyı top sektirim beni de alın takıma bıgun :)

alperen niye oynamadı gerçi onun saçları bozulur... burak biraz kilo ver alicana selam soyleyın uyeligimi ona verecgim yakında :) :) :) neşet sen nerde forvet mi oynadın ?

herkez hakkında yorum var mfe nin hakkındaa yok alıcağın olsun be abi :D:D:clap:biggrin:durdurun:goz::durdurun:biggrin

maça ayırcak vaktimiz yok hacı anladın sen :goz:

Siz Çok Görüşüyorsunuz Ha :hhmanD

tabi abi o tip war bende dimi :) golcü adamız ne de olsa :):biggrin:biggrin:durdurun:durdurun

мя.кLєx;3375942' Alıntı:
maça ayırcak vaktimiz yok hacı anladın sen :goz:

bırak bu ayakları yaa..

param yok desene oynamayı bilmiyorumdesene alperen :D:D:durdurun:durdurun:biggrin:biggrin

Siz Çok Görüşüyorsunuz Ha :hhmanD

aynı bloklarıda oturunca öyle oluyor özgür dai :goz::durdurun:durdurun:biggrin:biggrin

bana sonuçla gel sonuçla göster skor tabelasını dk 45 gol alperen anca o zaman senden bişeyler olur =)

yada benım gıbı yapacaksın ınvizaya çekilceksin elini ayagını çekeceksın bu işlerden :durdurun:durdurun

palavra palavra abi yaa :)

Geri