PompishkA
gєвzєтєαм

Clon üye-PompishkA-Darkness-hewet

Clon üye-PompishkA-Darkness-mfe41-hewet

irachann terlikler obiçim parlıyor

Maçıda 50-11 alıyoruz tabikide
мя.кLєx;3375919' Alıntı:şaka gibiben gelmedim allahtan yoksa 100 filan
![]()
ooooo 50 gol nasuıl oluyor vay ben d eıyı top sektirim beni de alın takıma bıgun
alperen niye oynamadı gerçi onun saçları bozulur... burak biraz kilo ver alicana selam soyleyın uyeligimi ona verecgim yakında![]()
![]()
neşet sen nerde forvet mi oynadın ?
ooooo 50 gol nasuıl oluyor vay ben d eıyı top sektirim beni de alın takıma bıgun
alperen niye oynamadı gerçi onun saçları bozulur... burak biraz kilo ver alicana selam soyleyın uyeligimi ona verecgim yakında![]()
![]()
herkez hakkında yorum var mfe nin hakkındaa yok alıcağın olsun be abi:clap:biggrin:durdurun:goz::durdurun:biggrin
![]()
мя.кLєx;3375942' Alıntı:maça ayırcak vaktimiz yok hacı anladın sen :goz:
Siz Çok Görüşüyorsunuz Ha :hhmanD
мя.кLєx;3375942' Alıntı:maça ayırcak vaktimiz yok hacı anladın sen :goz:
Siz Çok Görüşüyorsunuz Ha :hhmanD
bana sonuçla gel sonuçla göster skor tabelasını dk 45 gol alperen anca o zaman senden bişeyler olur =)
yada benım gıbı yapacaksın ınvizaya çekilceksin elini ayagını çekeceksın bu işlerden :durdurun:durdurun
ya enes bi senınle tanışamadık kardeşim ya inasllah bı haftasonu senı tanımak da nasip olur sen de az karizma degilsin ha.... fatih sana yorum en son zuahahah