oysho
New member
- Reaction score
- 0
slm hackhell. Ben buraya uye olalı rahat bi 5-6 ay olmustur. Bılgısayar basındaysam mutlaka pencerelerin birinde hackhell acık olmustur. pek cok seyi burda ogrendim. En yeni programları,oyunları goruntuleri burda buldum ve yine burdan indirdim. Neyi merak ediyor ve ogrenmek istiyorsam burdan ögremişimdir yada yine baslangıç noktam hackhell olmuştur. Tesekkur etme ozurlu biri olarak her ogrendıgım yada ındırdıgım bir program sonunda arkama bakmadan tesekkur etmeden hep baska işlere yöneldim. Dusununce onca seyi bizim ayagımıza getirmek için ne zahmetler ceken arkadaslara ne buyuk haksızlık ve ayıp ettigimi simdi daha iyi anlıyorum. Bu konuda artık daha dıkkatlı ve paylasımcı olacagım. kimileri almadan vermesini ogrenemiyor sanırım(benim gibi). Belki son pişmanlık fayda etmez ama herkesten ozur diliyorum. paylasım adına nice zahmetlere giren degerli arkadaslarım insanlık adına bilgi ve gelisim adına yaptıklarınız gercekten takdire sayan siz olmasanız inanın kımse bu noktalara gelemezdi. Bilgi korundukca degilde paylastıkca artarmıs. İyiki varsınız paylaşımcı arkadaslar İYİ Kİ VARSIN HACKHELL !!!