By CaPTaiN
New member
Kabuslarınızı yazın buraya okuyalım tırsalım 
gecmis olsun : (portnoy' Alıntı:benim her günüm kabus gibi yaklaşık 3 4 senedir gece uyuyamıyorum bi gece yaşadığım hastalıktan ötürü ya ilaç kullanıyorum yada sabah güneşin doğmasını bekliyorumne yaparsınız kader
portnoy' Alıntı:aslında başıma geleni anlatmak isterdim ama yeri değil geçen yıl gene ona benzer birşey yaşamıştım hatta anlatcam ihtar alırsamda cannız saolsun
üniversite 1 deyken (geçen yıl)
yurtta bir arkadaş şaka maiyetin de sert bir biçimde göğüsüme baskı yaptı ve tıbbi olarak 10 dakika ölü bıraktı beni ve 2 arkadaş beni takside götürürken ki bakışları bana söylediklerini hepsini gördüm hatta fazla fazla o metafiziksel varlıklar bana bakanlar hepsini gün gibi hatırlıyorum hastanede kendime geldiğimde arkadaş bana ööle dehşet dolu gözlerle bakyordu bende bilincimi kaybettim die pek umursamadım dedim noldu lan turgut ne bakıon ööle dedi lan gerizekalı öldürdün bizi korkudan dedim ne oldu 10 dakika ölüydün kaput oldun yani diyince benim heton düştü daha sonra cami hocasına sordum bana öldüğüm zaman gözümdeki perdenin kalktığını ve anneme babama bağışlanmışım o yüzden ruhum tam olarak bedenimden ayrılamamış zaten o günden sonra yarım yamalak psikolojim iyice bozuldu inanmayan arkadaşlar çıkabilir saygı duyarım ama gerçek olduğuna sevdiğim herşeyim üzerine yemin veririm
arkadaşım inşallah bi daha böle rüalar görmezsin sen dedin de aklıma geldi ben ne zaman sabaha karşı yatsam benim de gördüğüm rüyalar hep kötü oluo tırsıp kalkıorum artık geceden ötee geçmek istemiorum ama napim arkadaşlarla muhabbet sabahı getirio bi de anlamadığım bu kötü rüyaları arkadaşlar arasında hep ben görüorumP@S@KLI_KIZ' Alıntı:2 gun önceydi
doktora gidicem ruyamda normal kontrole cekap icin..
gidiyorum orda bekliyorum millet bi odadaya girip cikiyolar
sonra merak ya bende giriyorum wc ,dus, sauna hersey var o odada ama pis mi pis igrenc bi oda..
neyse hemen cikiyorum ordan oturuyorum eski yerime
bacaklarimda yuvarlak yuvarlak biseyler cikmaya basliyo
yumusak bastiriyorum icine gidiyo cok igrenc biseydi
ben orda ciglik attim bu ne diye korktum gercek gibiydi ayni
dr.un odasina girdim direk bacaklarimdaki sislikleri gosterdim
korkma dedi onlari 2 dk yok ederim ben dedi:S
sonra ben zipladim ve sabah 9 dami ne kalktim 5 te yatmistim hala ruyanin etkisinden kurtulamadim..
wallah geçmiş olsun,yanlış anlama ama ayılarda v10 dakka ölü numarası yapıyo hahuauhahuahportnoy' Alıntı:aslında başıma geleni anlatmak isterdim ama yeri değil geçen yıl gene ona benzer birşey yaşamıştım hatta anlatcam ihtar alırsamda cannız saolsun
yurtta bir arkadaş şaka maiyetin de sert bir biçimde göğüsüme baskı yaptı ve tıbbi olarak 10 dakika ölü bıraktı beni ve 2 arkadaş beni takside götürürken ki bakışları bana söylediklerini hepsini gördüm hatta fazla fazla o metafiziksel varlıklar bana bakanlar hepsini gün gibi hatırlıyorum hastanede kendime geldiğimde arkadaş bana ööle dehşet dolu gözlerle bakyordu bende bilincimi kaybettim die pek umursamadım dedim noldu lan turgut ne bakıon ööle dedi lan gerizekalı öldürdün bizi korkudan dedim ne oldu 10 dakika ölüydün kaput oldun yani diyince benim heton düştü daha sonra cami hocasına sordum bana öldüğüm zaman gözümdeki perdenin kalktığını ve anneme babama bağışlanmışım o yüzden ruhum tam olarak bedenimden ayrılamamış zaten o günden sonra yarım yamalak psikolojim iyice bozuldu inanmayan arkadaşlar çıkabilir saygı duyarım ama gerçek olduğuna sevdiğim herşeyim üzerine yemin veririm
portnoy' Alıntı:aslında başıma geleni anlatmak isterdim ama yeri değil geçen yıl gene ona benzer birşey yaşamıştım hatta anlatcam ihtar alırsamda cannız saolsun
eeeeeee sen olsan ne yapardın ?? senin arkadasların da pek tekin durmuyo!! sende her an bi 10 dk uykuya dalabilirsinbaby_girl' Alıntı:10dk ölü kalan arkadaş laaa harbi geçmiş olsun yaww hala sna bunu yapan arkadaşnla konuşuomusunnn bn olsam...