İngiliz The Daily Mail gazetesi, 'Paris, göbek dansı gösterisi ile gerçek bir Türk lokumu olduğunu ortaya koydu' diye yazdı. Kanal 1'in düzenlediği 'Miss Turkey' yarışmasında jüri üyeliği yapan Paris Hilton'un Burhan Öçal'ın performansı eşliğinde Asena ile karşılıklı göbek atması dünya basınına da haber oldu.
'GERÇEK BİR TÜRK LOKUMU'
İngiliz The Daily Mail gazetesi, 'Paris, göbek dansı gösterisi ile gerçek bir Türk lokumu olduğunu ortaya koydu' başlığını da kullandı. 'Çekingen genç bir bayan sayılmaz' dediği Hilton'un zaman zaman sıra dışı işler yapma merakını gösterdiğini kaydeden gazete, Hilton'un bu defa 'ustalık isteyen Doğulu sanat türü'nü deneme arzusunu ortaya koyduğunu belirtti. Gazete, Hilton'un şovdaki tüm güzelleri gölgelemeye kararlı gözüktüğünü ifade ederken de, 'Tüm gözler onda idi ve bacaklarını açık bırakan şaşırtıcı kıyafeti ile tüm dikkatleri kendi üstünde topladı' dedi.
GENÇ KIZLARI KIŞKIRTIYOR
İngiliz The Sun gazetesi de Paris Hilton'un türkiye ziyareti ile ilgili haberinde, Paris Hilton'un bir çok genç kıza 'model olduğu' sözlerine yer verdi.
Paris Hilton'un 'kendi geçimini sağlamaya yetecek kadar freelance işi' olduğuna dikkat çeken gazete, Hilton'un 'Miss Turkey-2008' güzellik yarışmasındaki jüri üyeliğine de değindi.
'Ulusal güzellik yarışmasında, dünya güzellik yarışmasında ülkerlerini temsil edecek afetin seçiminde yardımcı olmak için, jüri üyersi olmak üzere Hilton Türkiye'ye uçtu.' diyen The Sun, 'Paris muhtemel kazananın nasıl olması gerektiği sorusuna 'Bu benim bu şekildeki ilk jüri üyeliğim, kadınların kendilerini nasıl taşıdıklarına bakacağım, nasıl görünüyorlar, giyinme şekilleri ve ne söyledikleri' şeklinde cevap verecektir' dedi.
BU HÜKÜMDARLIĞI KENDİM KURDUM
Paris gazetecilere genç kızlar için model örneği olmaktan mutlu olduğunu belirterek, 'Çok calıştım ve bu hükümdarlığı kendim kurdum ve sanırım bu dışarıdaki milyonlarca kıza ilham vermekte.' dedi.
Gecce