Gerçeküstü bir Tema ! İndirin ..

uLash

Kaleidoscope
Reaction score
1
e289k.jpg

Windows 7 özel teması: İndirin!

bilgij.png

Microsoft Windows logosunun tasarımcısı Chuck Anderson'dan Windows 7'ye özel tema...

Windows 7 logosunu tasarlayan Chuck Anderson, Windows 7 kullanıcılarına

Yeni Windows 7 Surreal territory teması, ücretsiz olarak indirmeye sunuldu. Windows 7'nin logo tasarımcısının imzasını taşıdığı için de benzerlerine pek benzemiyor. Anderson, gökkuşağı renklerini manzaralar içerisinde kullanarak gerçek olmayan, doğada görülemeyen çok ilginç doğa manzalarına imza atmış ve bunu bir tema paketi haline getirmiş.

6 Özel gerçeküstü manzarayı masaüstünüze taşımak için yapmanız gereken tek şey indirmek ve üzerine çift tıklayarak çalıştırmak.
özel bir tema tasarlardı.

ekran.png

37926d1273169987-windows-7-surreal-territory-tema-paketini-indirin-surrealtheme1.png

37925d1273169987-windows-7-surreal-territory-tema-paketini-indirin-surrealtheme.png

swqwrajpg.gif

http://hotfile.com/dl/41945940/845dae9/SurrealTerritory_Hackhell.rar.html

Şifre : hackhell

Ekli dosyalar

• Free-Windows-7-Surreal-Territory-Theme-from-the-Designer-of-the-New-Win-Logo-6.jpg
    Free-Windows-7-Surreal-Territory-Theme-from-the-Designer-of-the-New-Win-Logo-6.jpg
    44.4 KB · Görüntüleme: 3,151
Öncelikle teşekkürler. Dosyayı indirdim dosya ismi ' SurrealTerritory.themepack ' yazıyor. Çift tıkladığım zaman birlikte aç seçeneği aktif oluyor. Ne yapmam gerekiyor ? Yardımcı olabılır msıınız ?

Hıc bırsey yapmana gerek yok indireceksin tıklayacaksın hepsi bu ayrıca windows 7 içindir diğer işletim sistemlerinde çalışmaz .

REsimler çok güzel acaba sadece resimleri upload etme gibi bi şansımız var mı?

tema süper tam anlamıyla hd eline sağlık usta

ben idnrdm windows 7 de açmadı?

Daha denemedim ama arkadaşların kullanaması sanırım Ultimate olmadığı içindir.

Madem ki Win 7 kullanıyorum neden indirmiyorum? =)
Ellerine sağlık

Geri