gerçek bir olay +18

tersyildiz

New member
Reaction score
0
arkadaşlar eniştem tıp fakultesınde calısıyordu o anlattı sızınle paylaşmak istedim :)

çiftimiz yeni evlenmiştir gerdek gecesinin sabahında adam karısına kahvaltı hazırlamak ıcın mutfağa gider ve omlet yapmaya karar verır. tavaya yagı koyar ocakta kaynamasını beklerken karısı gelir ve adama ocagın onunde oral sex yapmaya başlar adam heyecanın etkısıyle kaynamakta olan yagı kadının sırtına damlatır. :) kadın o acıyla reflex olarak adamın penısını ısırır tabı adam bos dururmu o acıyla tavayı kadının kafasına vurur bıraksın dıye sonuç mu tıp fakultesıne ordan savcılıga boşanmaya karar verılır :))

Trajıkomk br vaka....

Yasık olmuş abi yaw...Bi de adamın hasar durumu neimiş onu da sorsaydın keşke...:saskin

zzhuhahaha rezillik :D adama acıdım düşünüyorum da çok acı verir bee :S

daha ilk günden yapılır mı hocam yaaa... ayıp denen bişey var :D bak ilk günden hem adam yaralanmış hem de kadın :D yazık olmu... paylaşımın için teşelkkürlerr

gerçekse enteresan bir komedi ama acı bi komedi =)
değilse iyi bi senaryo olabilir komedi filmlerinde =)

hmmm yani cocuklar ocagın basında oral sex yapmıoruz :D:D

ayıp yatak da olur die bi söz var boşuna dememişler ne işiniz var mutfakta ;)

bütün suc hatunda ne işi var oral la felan ne güzel kahvaltı hazırlıyormus adam :eek:

enişten anlattı öylemi enişten hangi hastanede bu çok eski bir olay kardeş :))

antalya tıp fakultesınde eniştem arkadasım valla eskımı yenımı bılmıyorum ama sizinle paylaşmak istedim hade kolay gele

lan gerdek sabahıda olur mu bu ya

Geri