şimdi başta söyle yazayım bunu anlatma sebebim kimse yanlış anlamasın mail hacklemek hiç bir programla olmaz ben yılardır tam 13 senedir bu işlerle ilgilenirim ve çok yaptığım şeyler ve çok site ve çok mail almışımdır ama ben kevin mitnick yolundan gidiyorum tabi bu mail ile ilgili bir konu bakın arkadaşlar kulanacağınız bir .exe varsa oda akıl .exe dir çok sıkışırsanız yardım.exe yi kullanın zevk olsun diye mail hacklenmez ve sevgilim b eni aldatıyormu gibisindende mail hacklenmez eyer illagal msn üzeri sex amaçlı cinsel tacizde bulunan insanlarla uraşmışızdır mail ve msne konularında eyer gerçekten türk cumhuriyetine yada interneti cinsellik olarak kulananlara savaş açma gibi bir durumda kulanmanız dileği ile
1 ilk başta splitcamı cekin
2 masumane bir kız yada böyle bir video bulun
3 o bulduğunuz videonun üç beş resmini çekin
4 ve ona bir kimlik atayın isim soy isim hepsi içinde ( ve her zaman aynı şehir ve aynı ismi kulanın)
5ve bu kimlik adına bir mail adresi alın
Yukarıda yazdıklarım temel olanlardı
1 kurbanını başta msnede bağlayın
2 mail adresinin tüm gizli sroularına bakın ve o soruya göre bağlıyabileceğiniz bir soru hazırlayın hendinize
camınızı splitcamda açın ve size iyice inansın
3 telefon nunmarasını isteyin çünkü sizi karşınızdaki b ayan sanıyor (tel olabilir passı)
4 ve sakın olaki bıkmadan sevgiliyi oynayın ve güveni sağlayın sizinle mic konuşmak isterse talking mix diye bir program var oradan sesinizi kız yapabilirsiniz
5 ve gerisi kurbanı bağlamak size kalmıştır
akıl.exe dediğimiz bu sakın program yükleyerek bilgisayarınıza zarar vermeyin bence web siteleri içinde yazıcam ama ileride çok kişi yi inceledim b urada saçma saçma programlar yolamış yok msn brutus yok böyle bir şey bakın böyle bir şey olsa sizlere wordlist vermek zorundadır programı sunanlar tarama programları sadece dos komutunda ve word list olmadan çalışmazlar ve o word list olanlarda web siteler içindir ve site band ının ufak olursa bulur
saygılarımla
1 ilk başta splitcamı cekin
2 masumane bir kız yada böyle bir video bulun
3 o bulduğunuz videonun üç beş resmini çekin
4 ve ona bir kimlik atayın isim soy isim hepsi içinde ( ve her zaman aynı şehir ve aynı ismi kulanın)
5ve bu kimlik adına bir mail adresi alın
Yukarıda yazdıklarım temel olanlardı
1 kurbanını başta msnede bağlayın
2 mail adresinin tüm gizli sroularına bakın ve o soruya göre bağlıyabileceğiniz bir soru hazırlayın hendinize
camınızı splitcamda açın ve size iyice inansın
3 telefon nunmarasını isteyin çünkü sizi karşınızdaki b ayan sanıyor (tel olabilir passı)
4 ve sakın olaki bıkmadan sevgiliyi oynayın ve güveni sağlayın sizinle mic konuşmak isterse talking mix diye bir program var oradan sesinizi kız yapabilirsiniz
5 ve gerisi kurbanı bağlamak size kalmıştır
akıl.exe dediğimiz bu sakın program yükleyerek bilgisayarınıza zarar vermeyin bence web siteleri içinde yazıcam ama ileride çok kişi yi inceledim b urada saçma saçma programlar yolamış yok msn brutus yok böyle bir şey bakın böyle bir şey olsa sizlere wordlist vermek zorundadır programı sunanlar tarama programları sadece dos komutunda ve word list olmadan çalışmazlar ve o word list olanlarda web siteler içindir ve site band ının ufak olursa bulur
saygılarımla