Gereği YAPILSIN!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

»»кαнιη¢σ¢υк««

...кє๓คlเรt &#
Reaction score
0
Değerli Adminin(askerde ama neyse) değerli smodlarım değerli modlarım ve değerli arkadaşlarım

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=460825 bu konudaki SADRAZAM_KÖTÜÇOCUK adlı arkadaş

Sizingibi Sazanlar Zaten Hemen Böle şeylere Sevinirlerrr Adam Acaba Kim Sizi Si.......... Cek Dese Arkasından Hemen Arka çıkıyorsunuzzz Anladınız Siz Onlarıı

diye bitek bana değil oyunu oynayanlara hakaret ve aşağılama içeren bir mesaj atmıştır

kanıtıyla resimde ekledim GEREĞİNİN YAPILMASINI ARZ EDERİM!!!

33b2tk3.jpg

Arkadaşım keşke şikayet ihbar hattını kullansaydın neyse..bundan sonraki bu tür konuların için ihbar hattını kullanırsan daha ii olur kanımca :goz:

Özür dilerim İlk defa birini şikayet ediyorumda!!

Editlemesi önemli değil bu oynuyanlara SAZAN ve dahada ileri gidilmiş bi şekilde Kim sizi s....ksin istersiniz diye bi konuda açarsınız diye hakaret edilmiştir!!!

Madem forumda a.q ye sınırsız ban veriliyor bu a.q dende öte!!! Gereği yapılsın

Bana biseyler diyordu.. Ben actim sikayet ihbar hattina ama kimse qormedi. ismi gecen arkadas da post u nu editlemiş oldu. Bence ss almasi iyi olmu$ sonucda burda bir cok insan var ve herkes birbiriyle arkadaş olmasa bile söylediği kullandiği kelimeleri iyi secmelidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri