Geri dönüşümden silinemeyen dosyalar

tigle

New member
Reaction score
0
fm 2009 oyunun 2 dosyasını sildim ve geri dönüşüme gitti fakat 1 haftadır silemedim geri dönüşümde kaldı :(
"Belirtilen dosya bulunamıyor.Doğru yol ve dosya adı belirtilmesini sağlayın" şeklinde bi hata veriyor nasıl kaldırabilirim yardımcı olurmusunuz??

cclenaner diye program kur onla geri dönüşüm kutusunda sağ tuş yaptıgında ccleaner ile temizle secenegini sec o zaman silinir

regcleaner diye benzeri bi programda denedim fakat yine olmadı

unlocker gibi bir program kullanmanı öneririm ben hep öyle yapıyorum olmadı fifayı geri yükle ccleaner ile yeniden sil

bir de aklıma gelmişken görev yöneticisinde çalşına bir programla silmeye çalışmaya çalıştıgın dosya ile ilişkilidir bu yüzden de silemiyo olabilirsin görev yöneticisinden farklı olan programları sonlandırıp tekrar silmeyi dene

manager2009 oyunun içerisindeki bi klasör bu kalanlar onunla bağdaşan bi program açık değil zaten öyle olsa hata kısmında kullanılıyor gibisinden bişey demezmiydi?

ya sen bizi dinlemiyor musun eğer o dosyalarla bağdaşan bir program varsa unlocker tarzı bir program bu dosyanın programla bağıntısını durdurabilir ve siler

cleaner programlarında gözükmüyor denedim silinmiyor. Başka bi yolu yokmu silmenin??

valla aynı sorun bende de var nasıl oldu bilmiyorum ama oldu bi zararı yok ama :)

Geri