Geyiklerin boynuzlarını çaldılar

innuendo

HANZALA
Moderatör
Reaction score
0
Geyiklerin boynuzlarını çaldılar

geyik.jpg

Yüzlerce Sibirya geyiği artık boynuzsuz. İnanılmaz olay hayvanseverleri şoke etti.

Rusya'nın kuzey bölgesinde, Salba köyündeki çiftlikte yaşayan Sibirya geyikleri bir günde boynuzlarından oldular.

Tek tek yakalanıp gözleri bağlanan geyiklerin boynuzları testereyle kesildi. Boynuzlar, ilaç sanayinde kullanıldığından bu işlem yıllardır uygulanıyor. Boynuzlar, Rusya, Çin ve Kore'deki ilaç şirketlerine oldukça yüklü paralar karşılığında satılıyor.

Toz haline getirilen geyik boynuzları başta yaşlanan dokuları yenilemeye yarayan ilaçların üretiminde kullanılıyor.

Ancak hayvanseverler bu kez Rus medyasında yer alan haberden sonra bu uygulamayı kınadı, hayvanlara eziyet olarak niteledi ve uygulamanın durdurulması için kampanya başlatacaklarını açıkladı

Boynuzları Artık Nerelerine Neyapacaklarsa

Vahşetin Fotoğrafları

1.jpg

4.jpg

Vahşetin Fotoğrafları

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

Kıyamam Ben Onlara Yaw :(

bunlar para için şeylerini bile keserler

GeyikLere TestereLle İşkence.

GeyikLere TestereLle İşkence.

geyik.jpg

Yüzlerce Sibirya geyiği artık boynuzsuz. İnanılmaz olay hayvanseverleri şoke etti.

Rusya'nın kuzey bölgesinde, Salba köyündeki çiftlikte yaşayan Sibirya geyikleri bir günde boynuzlarından oldular.

Tek tek yakalanıp gözleri bağlanan geyiklerin boynuzları testereyle kesildi. Boynuzlar, ilaç sanayinde kullanıldığından bu işlem yıllardır uygulanıyor. Boynuzlar, Rusya, Çin ve Kore'deki ilaç şirketlerine oldukça yüklü paralar karşılığında satılıyor.

Toz haline getirilen geyik boynuzları başta yaşlanan dokuları yenilemeye yarayan ilaçların üretiminde kullanılıyor.

Ancak hayvanseverler bu kez Rus medyasında yer alan haberden sonra bu uygulamayı kınadı, hayvanlara eziyet olarak niteledi ve uygulamanın durdurulması için kampanya başlatacaklarını açıkladı. (hürriyet)

Kaynak

Acaba bu geyiklerin boynuzları kendilerini yeniliyor mu bir daha yani tekrar uzuyor mu ? : ) uzuyorsa pek bir problem olduğunu
düşünmüyorum ama uzamıyorsa boynuzsuz geyik mi olur şu manzaraya bak içler acısı demektende kendimi alamıyorum bilgi için tşk.

Geri