Gh0sT'un ßaLıkesirden Sade $ık $ade Modifiyeli Şahini..Aßartısız Ama $ık =)

GhOsT

Tuning Moderatör
Reaction score
0
yok artık eyvaLLahım yürekten vuranLara..
.

28i51mr.jpg

8znvaf.jpg

vd04rc.jpg

25tdpox.jpg

in7l9l.jpg

123se10.jpg

21j0huu.jpg

312fvww.jpg

124ixih.jpg

2qc2mma.jpg

.

yorumlarınızı ßekLerim =)

Canavara ßaya ßi Emek Harcamıssın.. Gerçekten Hoş ßi Araç.. (=

ßedri ßi Ara İstanbuL ßuLuşması oLdugunda Aracınıda Getirde Forumdakı ArkadasLarLa ßi TurLayaLım.. ßenim Motor 5 6 Kişi ßirden aLmaz.. :hhmanD

aynaları pek hoşuma gitmedi.. onun dışında hayatımda gördüğüm en güzel şahin modifiyesi =)

χ∂αηтє23χ;4565356' Alıntı:
aynaları pek hoşuma gitmedi.. onun dışında hayatımda gördüğüm en güzel şahin modifiyesi =)

aynalar eski bi mercedes aynlarındanmış ben baya aradım izmire kadar bulamadım sıfırlarından nikelaj yaptırdım ensonunda..sonra azda olsa pişman oldum m3 ayna takmadığıma 90 milyondu çifti =)

paylasım için saol kankada benımde sahinim vardı

eşşege altın semer vursan essek gene essek ömrümü çürüttü bu arabalar:)

bu hacı muratlar şahinler ilk başta herkes gülsün dikkat çeksin diye modifiye yapılırdı şimdi ise millet beğeniyor valla hayret doğrusu! yani tofaş amblemini çıkartıp ford masteng amblemi takmak gerçekten komik ve biraz kroca geldi bana. eşşeğe altın semer vursalar yinede eşşek eşşektir...:durdurun

bu hacı muratlar şahinler ilk başta herkes gülsün dikkat çeksin diye modifiye yapılırdı şimdi ise millet beğeniyor valla hayret doğrusu! yani tofaş amblemini çıkartıp ford masteng amblemi takmak gerçekten komik ve biraz kroca geldi bana. eşşeğe altın semer vursalar yinede eşşek eşşektir...:durdurun

hee haklısın bi yandan hak veriyorum ama bu kadar laf yapıpta dışarı çıkıLdığında dikkatini çekiyomu bilmioyorum bu kadar yakışan yok bende bilirim 306 ya 206 ya yapmasını ama seviyorum bu aracı ister eşek olsun ister afedersin katır =)

angel eyes'Lar yakiyor ortaLigi dai :)
Allah kazadan korusun

hee haklısın bi yandan hak veriyorum ama bu kadar laf yapıpta dışarı çıkıLdığında dikkatini çekiyomu bilmioyorum bu kadar yakışan yok bende bilirim 306 ya 206 ya yapmasını ama seviyorum bu aracı ister eşek olsun ister afedersin katır =)

tabii ki kardeş haklısın da ben sadece komik duruyor dedim yoksa senin zevkine kimse karışamaz kazasız belasız günler işallah

- Jantların Yeryüzünde Doğan ve Şahine En Çok Yakışan Jantlar.
- Angel ler Yakıyor :=)
- Tamponda Beyaz Olsaymış Güzel Olurmuş
- Mustang Ambelmi Ayrı Bi Hava Katmış
- Dikkat Ettiğim Kadarıyla Göstergelere Dokunmamışsın O Da Güzel

- Jantların Yeryüzünde Doğan ve Şahine En Çok Yakışan Jantlar.
- Angel ler Yakıyor :=)
- Tamponda Beyaz Olsaymış Güzel Olurmuş
- Mustang Ambelmi Ayrı Bi Hava Katmış
- Dikkat Ettiğim Kadarıyla Göstergelere Dokunmamışsın O Da Güzel

yok dai göstergeleri ellemedm düşüncemde yok öle sadece 3 lü devir saati düşünüyorum sol tarafa bide kaput uzatma düşüncem var onları yapabilirim yeter bu kadarda =)

eyw. ghost angel farlar hoşuma gitti sade ve şık

Geri