gizli dosyalarımı görüntüleyemiyorum

Danteab

New member
Reaction score
0
arkadaşlar öncelikle herkese merhaba benim sorunum bilgisayarımda olan gizli dosyalarımı görüntüleyemem...klasör seceneklerinden ayarlıyorum ama aktive olmuyor tekrar eski haline dönüyor..ne yapmam lazım?şimdiden teşekkürler

arkadaşım buna sebep olan bir virüs .. ve gerçekten çok lanet bişi.. antivirüs programıyla derin bi tarama yapmalısın.. başlangıçta çalışan programlar ve servislere bir gözat kavo.exe ya da amvo.exe gibi tanımadık bişi varsa derhal onu pcnden göndermeye bak.. eğer silinmezse tekrar yazarsın başka çözüm yolları ararız..

Bunun çözümü basit.
Çalıştıra giriyorsun ve gpedit.msc yazıyorsun.Sol tarafta çıkan menüden Kullanıcı yapılandırması/Yönetim Şablonları/Windows bileşenleri/Windows gezgini yolunu izle.Sağda çıkan seçeneklerin arasında Klasör seçenekleri öğesini araçlar menüsünden kaldır seçeneğine çift tıkla ve devre dışıyı işaretle.Hepsi bu kadar.Kolay gelsin

arkadaşım buna sebep olan bir virüs .. ve gerçekten çok lanet bişi.. antivirüs programıyla derin bi tarama yapmalısın.. başlangıçta çalışan programlar ve servislere bir gözat kavo.exe ya da amvo.exe gibi tanımadık bişi varsa derhal onu pcnden göndermeye bak.. eğer silinmezse tekrar yazarsın başka çözüm yolları ararız..

naxisa paşam taradım kasperle amvo.exe i sildi şimdi makinaya rest attım ama hala aynı sorun devam ediyor:(

Kesin çözüm

Denedim Kesinlikle her pc de pozitif sonuç aldım
Bu tip virüsler temizlenseler bile arkalarında bunun gibi kötü izler bırakırlar. çözümü cyber warriordan yazıyorum tamamen alıntıdır...

Dosya gizleme ve gösterme seçeneklerinde sorun varsa çözümü?

1-) başlat->çalıştır->regedit->HKLM->software->microsoft->windows->Currtnet versi..->
explorer->advanced->folder->hidden-> evet olayı burada bulunan iki dosya içerisinde
Gerçekleştireceğiz...
Showall bütün dosyaları göster... bu dosyaya tıklayın
orada bulunan chackedvalue değerini 1 yapın ama çok dikkat edin
REGDword olacak
Sonrada
Nohidden dosyasına tıklayın oradaki chackedvalue değerinide 2 yapın
Ve Sorun ortadan kalkmıştır Kolay gelsin...:D

bende de aynı sorun oldu bütün hdd lerimi sildim formatladım o şekilde düzeldi antivir falan virüsü silsede düzelmiyor saygılarımla

merhaba ,arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce benimde aynı sorun başıma gelmişdi virüs türünü bilemiyorum ,sağlam virüs yedim ,bütn dosyalar şifrelenmiş idi ,ne yapdıysam dosyalara ulaşamadım ,format atmak zorunda kaldım ,dosyaları d ye yedeklemişdim ,yedeklediğim dosyalarda açılmıyor sorunun çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum

merhaba ,arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce benimde aynı sorun başıma gelmişdi virüs türünü bilemiyorum ,sağlam virüs yedim ,bütn dosyalar şifrelenmiş idi ,ne yapdıysam dosyalara ulaşamadım ,format atmak zorunda kaldım ,dosyaları d ye yedeklemişdim ,yedeklediğim dosyalarda açılmıyor sorunun çözümünü bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum
bu sorun bendede vardı arkadaşım pcden ii anlayan bi arkadaşım sorunu çözdü bilgileri ondan öğrenimde sana yazarım

Bu tip virüsler temizlenseler bile arkalarında bunun gibi kötü izler bırakırlar. çözümü cyber warriordan yazıyorum tamamen alıntıdır...

1-) başlat->çalıştır->regedit->HKLM->software->microsoft->windows->Currtnet versi..->
explorer->advanced->folder->hidden-> evet olayı burada bulunan iki dosya içerisinde
Gerçekleştireceğiz...
REGDword olacak
Sonrada
hoca çok sağol aynı sorun bendede vardı virüsü sildim ama gizli dosyalar hala gözükmüyordu dediğin gibi yaptım oldu

Gerçekleştireceğiz...
REGDword olacak
Sonrada

kardeş eyvallah sorunumu bende çözdüm

çok teşekkür ederim inan nasıl işe yaradı bilemezsin bilgi her şeyden değerli bu gerçek bir hazine bilgi
gerçekten sağol

Bunun çözümü basit.
Çalıştıra giriyorsun ve gpedit.msc yazıyorsun.Sol tarafta çıkan menüden Kullanıcı yapılandırması/Yönetim Şablonları/Windows bileşenleri/Windows gezgini yolunu izle.Sağda çıkan seçeneklerin arasında Klasör seçenekleri öğesini araçlar menüsünden kaldır seçeneğine çift tıkla ve devre dışıyı işaretle.Hepsi bu kadar.Kolay gelsin

eline sağlık kardeş

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=300996

daha önce verilen çözüm yolunu denemedim. yanlış anlaşılmasın verdiği bilgiye saygı duyuyorum. doğruluğunu yargılamıyorum. aynı sorun forumun başka bir bölümünde daha sorulmuştu. yaptığım açıklamaya bi bak istersen.. kolay gele.. :goz:

usta ya senin dedigin yolla hiç bişi olmuyo regeditte girmiyo bile açılıyo geri kapanıyo ne bela bişi bu virüs nasıl kurtulcaz kesin bişi çözüm varmı bene copy exe. olarak görünüyo siliyorum geri geliyo

bu bir virüs bendede iş yeri bil aynısı vardı previus diye bi programla sildim

Merhaba arkadaşlar. Bu sorun bir trojan yüzünden oluyor. trojan.small.horse.Z vs gibi bişey bende de vardı ve usb belleklerden bulaşıyor. Çözümü combofix diye bir program var 2 küsür mb. google da combofix diye bi arama yap ve o programı masaüstünde çalıştır, eğer usb belleğin varsa onu da bilgisayarına tak ve öyle çalıştır onu da temizlesin... bende de aynı sorun vardı ben böyle hallettim. Kolay gelsin...

Geri