Gizli Klasörlerim Gözükmüyor .

Sallamon

New member
Reaction score
0
Bilgisayarımda gizli klasörlerimi göremiyorum denetim masasına giriyorum gizli dosya ve klasörleri göster diorum çıkmıyo tek sorun gözükmemeleri aslında bilgisayarın içindeler yani arama dan bulabiliyorum bilgisayarımda bi yavaşlık kasma felan yok çatır çatır çalışıyo tek sorun bu :) 1 kere daha oldu formatt attım bi süre düzgün gitti ama şimdi gene göstermemeye başladı çözüm için şimdiden tşkler :)

aynen bende de böle oluyo. cevap verir birazdan bilen bi abimiz bizde bilgileniriz inşallah.

Bendede olmuştu bu problem draculanın son sürümünü indiriyorsunuz c'yi ve d'yi taratıyorsunuz

bittiğinde ise autorun.inf diye hem c'den hemde d'den böyle bir dosya silinecektir

gerisi artık kolay artık bütün gizli dosyalarınızı açabilirsiniz :D :D

bu anahtari kopyala metin belgesine yapistir ve uzantisini .reg yapip calistir verecegi uyarilara ok de bakalim görünecek mi ?

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced\Folder\Hidden\SHOWALL]
"RegPath"="Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Explorer\\Advanced"
"Text"="@shell32.dll,-30500"
"Type"="radio"
"CheckedValue"=dword:00000001
"ValueName"="Hidden"
"DefaultValue"=dword:00000002
"HKeyRoot"=dword:80000001
"HelpID"="shell.hlp#51105"

Bendede aynı sorun vardı bu forumda birisi önermişti Combofix diye bi program, bu sorunlar için üretilmiş hepsini siliyor pc eski haline geliyor hemen tavsiye ederim...

Bende de aynı sorun vardı format atmadan XP SP3 ü yükledim geçti

arkadaşlar ilginize tşkler hepsini baştan sonra denedim ve combofix ile sorunumu çözdüm çok saolun .

arkadaş senin çaren ntfs dos die bir programda saklı
bunu kullan emin ol kurtulacan

Geri