Gold'tan uzak durun!....

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
Arkadaşlar bunu kendime borç bilirim.... Perşembe günü pc için fiyat istedim 69x17 + 400 euro (900 dolar+kdv çantasız) olarak anlaştık... Pazar günü geldim yanlış hatırladığımdan dolayı 75x12 + 400 euro idi galiba dimi dedim... Adam eyvallah dedi... Dedim ki ya bunu 70 yapsak dedim adam eline hesap makinasını aldı ve başladı hesaplamaya... Sonra tamam dedi... Aldım geldim pc yi... 2 gün sora nete bir girdim pc 899 Dolar + kdv çantalı!.... Bunu söylemek için 1 gün sonra gittim... Öğretmenler gününe özel kampanya çanta dahil 899 dolar + kdv... Dedim ki bana bide indirim yapmış gibi hava attınız değilmi falan dedim... Yok işte o gün öleydi falan dı filan dı bir sürü yalan.... Bir anlık dalgınlığımdan yararlandılar anlayacağınız bu kadar büyük bir firma ve bu kadar güvendiğim bir firma... Arkadaşlar aman ha Gold tan uzak durun!... Hem fiyatlara baktığınızda zaten çoğu yerden pahalı olduğunu göreceksiniz... Saygılar...

pc alırken bu sektorun ıcnde bırı olarak toplatın dıorum zaten

gold weya hatırı sayılır markalar dahıl toplamakdadır tek faarkları etıket basıorlar okadar ıstersenız kendınız daha ıyı kalıtede toplatırsınız;)

karedes gecmıs olsun bızlerde kabahat verecen mahkemeye ..... sıkma canı bunda bır selamet vardır dıcen ustude basımın gozumun sadakası olsun de...

öle vallahi ha ne oldu bundan sora eşim dostum ordan alışveriş yapmaz etkilermi etkilemez ama düşmez kalkmaz bi allahtır bu şekilde giderler elbet düşeceklerdir işte o zaman bi tekmede biz vurmuş oluruz...

ama senin hatan laptop u gold dan almak olmuş yoksa bnm pc de kadıköydeki gold dan toplama acayip uygun topladık diğer yerden exa'dan filan 200dolar ucuza topladım gidin abi gold a gidin güvenilir ama vatan computere sakın diyim aman gitmeyin yanarsınız (bu kadar reklam yaptım gold da çalışmıyorum söyliyimde heheheh)

manigatör' Alıntı:
ama senin hatan laptop u gold dan almak olmuş yoksa bnm pc de kadıköydeki gold dan toplama acayip uygun topladık diğer yerden exa'dan filan 200dolar ucuza topladım gidin abi gold a gidin güvenilir ama vatan computere sakın diyim aman gitmeyin yanarsınız (bu kadar reklam yaptım gold da çalışmıyorum söyliyimde heheheh)

kadıköy goldtan bende masaüstü topladım aynen seninde dediğin gibi 1500 ytl lik bi pc de 200 ytl indirimleri oldu fakat ben konyadaki goldtta bunu yaşadım ama izmit goldtada böle olaylar var kadıköyde 55 ytl olan bi modem izmitte 70 ytl anlayacağınız kadıköy iyi ama diğerleri traş vatana gelince valla netteki fiyatları inceliyorumda gayet iyi görünüo en azından benim aldıım dizüstü orda 150 ytl daha ucuz....

bu sadece firma ile ilgili bir konu değil kardeş. o firmanın şubelerinde çalışan kişilerin marifetleri.

millette dolandırıcılık diz boyunu çoktan geçti.

LLEHKCAH' Alıntı:
kadıköy goldtan bende masaüstü topladım aynen seninde dediğin gibi 1500 ytl lik bi pc de 200 ytl indirimleri oldu fakat ben konyadaki goldtta bunu yaşadım ama izmit goldtada böle olaylar var kadıköyde 55 ytl olan bi modem izmitte 70 ytl anlayacağınız kadıköy iyi ama diğerleri traş vatana gelince valla netteki fiyatları inceliyorumda gayet iyi görünüo en azından benim aldıım dizüstü orda 150 ytl daha ucuz....

Konyadaki gold yeni açıldı tabi masrafları çıkarmaları lazım, seni seçmişler:utan
Şaka bir yana bu elektronik piyasası ülkemizde vurgun alanı olarak görülüyor. Özellikle bu konularda bilgisiz birini denk getirirlerse affetmiyorlar. Tabi senin unutkanlığından yararlanmışlar o farklı. Neyse hayırlısı olsun kardeş, uyardığın içinde sağol, kahrolsun gold diyorum:durdurun

üzme kendini kardeş benimde başıma böyle bişiey geldi insanın eli kolu bağlı kalıyo yapacak bişey olmuyo...

Bu tür büyük firmalarının hem stok eritme hemde bu büyük pazarda bir adım önde olabilmek için günlük yaptıkları büyük indirimler herzaman olmustur. Bu gün televizyon reklamlarında 1500 dolarlık bir laptopun sadece o gün için belirli sayıda 1000 dolara satıldığını görüyoruz. Adamlar haklı olabilir gibi geliyor.

tabi bunun yanında gold gibi büyük firmların satış elemanlarına aylık satışlarının toplamı kadar belirli bir yüzde olarak prim veriyorlar. Gözü açık satış elemanları ne geçirirsem kardır politası ilede davranmıs olabilir. Bunun gibi olayları engellemek için piyasadan uzaklasmamak ve bir ürün alacagın zaman en az 5 mağaza gezip fiyatları ve koşulları karşılaştırmak gereltiğinide unutmamalı.....

Wallahİ Ben Gold Tan Çok Memnunum KardeŞ ÇÜnkÜ Benİm ArkadaŞim Goltun En Zekİ Ve En İyİ Bİlgİsayar Bİlenlerden Bİrİ Bahadir Felek:).ben Walla Ordan Bedavaya Aliyim ÜrÜnlerİ Nerdeyse Çok BÜyÜk İndİrİm Yapiyorlar.:d:d

Geri