Google Earth özel hayatta

real35

New member
Reaction score
0
Google’ın internette ABD’yi sokak sokak gezmeye yarayan yeni servisi kriz çıkardı.
Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Google’ınhizmete soktuğu harita servisi Amerika’da olay yarattı. ABD sokaklarında daha önceden çekilen görüntüler eşliğinde dolaşma olanağı sunan serviste, sokaklarda insanların yüzlerinin, arabaların plakalarının gözükmesi ortalığı karıştırdı. Programı deneyen kişiler, striptiz klübüne girenleri, seks shop’lardan alışveriş yapanları, ev önüne park edilen araçların plakalarını bile görünce “özel hayat” tartışması alevlendi.
Ailesine sigarayı bıraktığını söyleyen ancak Google’ın haritasında şirketinin önünde sigara içerken görüntülenen bir Amerikalı bu yeni hizmetin kendisini çok kızdırdığını söyledi. Google’a binlerce dava açılabileceği belirtilince şirket geri adım attı. Google’dan yapılan açıklamada, “Görüntülerden rahatsız olan varsa hemen bize iletsin kaldıralım” ifadesi kullanıldı. Benzer biz hizmet veren Microsoft ise Google’a sataşmaktan geri kalmadı: “Biz de aynı teknolojiye sahibiz ama insanların özel hayatına bu kadar müdahale eden bir hizmeti vermeyi düşünmüyoruz.”şeklinde açılama yapmışTabi bunda ne kadar samimiler orası tartışılır.

Alıntıdır

abartıyorlar " abd arabistan çölünde devenin üstünde olan adamın kolundaki saatin markasını uydu ile görebilecek teknolojide " derler hep ama bu lübnandaki hizbullahı hiç göremedi nedense çocukları görür hep pi* lerrr

ben bi şey anlamadım nasıl oluyor bendeki googleearth bizim burda 3 yıl önce biten parkı hala inşaat halinde gösteriyor 3-4 yıl geriden geliyor yani..orada nasıl anında görüntü sağlıyor...

jangofet' Alıntı:
ben bi şey anlamadım nasıl oluyor bendeki googleearth bizim burda 3 yıl önce biten parkı hala inşaat halinde gösteriyor 3-4 yıl geriden geliyor yani..orada nasıl anında görüntü sağlıyor...

bu çok normal
google yatırmları abd'ye yapıyor ilk başta daha sonra (seneler sonra) ülkemize ve diğer ülkelere geliyor

Geri