Google Earth,Dıyarbakır'ı Kirdistan'ın Başkenti Olarak Gösteriyor

Swat_TR

Altın Üye
Reaction score
0
Google Earth,Dıyarbakır'ı Kirdistan'ın Başkenti Olarak Gösteriyor

Amerikan Google earth, Strateji başlığı altında yayınladığı görüntü ve açıklamalarda Diyarbakır'ı Kirdistan'ın başkenti olarak tanımlıyor.
Açıklama aynen şöyle; "Kirdistan: Diyarbakır kuzey kürdistanın başkentidir ( tıpkı erbilin güney kirdistanın başkenti olduğu gibi)Diyarbakır nüfusunun %100 ü kürttür. Türkler tarafından işgal edildikten sonra bölge Güney Doğu Anadolu Bölgesi adını almış olsa da bu bölgede yaşayan insanlara ülkenin geri kalan insanlarına verilen hakların aynısı verilmemiştir ve dahası herkesçe bilinmektedir ki şeytani ve barbar rejim bölgede tahrip edilmedik Kürt köyü bırakmamıştır. Bunun altında yatan gerçek ise Kürtlerin bağımsız devlet kurma fikrinden asla vazgeçmemeleridir.

millethaber

güncele taşındı .....

Adiler...:angry

Amerikan google earth:eek:ut:

hiç şaşırmadım.............

Rüya Görüyorlar...

Terbiyeli Ol Mami Bir Daha Uyarmam Banı Yersin...

yav öyle fıransa cografya kitaplarında bile türkiye iki parça olarak gösteriliyomuş .

türkiyeden korkuyorlar genc ve gelişime açık bir nesil var ve yeni oluşan bir ülke önüne geçilmezse gelecegin osmanlısı hristiyanlar ve papa korku içinde bir müslüman toplumun dünyaya hükmetmesini istemiyorlar. ve bu tür oyunlarla yavaş yavaş sindirip yok decekler tıpkı filistin gibi.

ama bir şeyi unutuyorlar biz türküz vatanımızı asla satmayız.

böyle bizans oyunlarına gelmeyelim

Ben bir türk olarak cok iyi kürtler tanıdım

Böyle sorunların asıl dogmasının sebebi türklerin türk kürt ayrımı yapması

Eger böyle bir ayrım yapılmasaydı böyle bir ülke kurma cabalarıda olmaz

Kürtleri ayrı bir canlı olarak görmeye devam edersek ayrı ülke kurma cabalarıda devam eder

Ve bu ülke kurma çabası kürtlerin degil birkaç kürt liderin fikridir bunu tüm kürtlere maal etmeyelim

Yorumlarınıza dikkat edin aramızda bir sürü kürt arkadaşımız var

bunlar düzmece harita felan, sadece bizi galayena gettirmek istiyorlar.SİYONİST Bİ OYUN ...

αѕ!_υє_мαυ!' Alıntı:

Kürtleri ayrı bir canlı olarak görmeye devam edersek ayrı ülke kurma cabalarıda devam eder

Ve bu ülke kurma çabası kürtlerin degil birkaç kürt liderin fikridir bunu tüm kürtlere maal etmeyelim

senin savunduğun kürt kadar başka ırklarda var ama hangisi bunu yapıyo biz hangisine ne yapıyoruz

wolverinali' Alıntı:
senin savunduğun kürt kadar başka ırklarda var ama hangisi bunu yapıyo biz hangisine ne yapıyoruz

Ne mi yapıyoruz ?

Kürt tür diye kız vermıyoruz

İşe almıyoruz

komşuluk bile kurmuyoruz

daha birsürü şey yapıyoruz

kürtler değil o earth hazırlayan america

Americanın dünya üzerindeki tek amacıda

bölücülüktür

αѕ!_υє_мαυ!' Alıntı:

seni candan kucakliyorum ... daha iyi aciklanamzdi .. :goz:

Kürtlerin tamamı apo şerefsizine ve bölücü fikre cephe alsınlar bakalım ayırıyormuyuz kucaklıyormuyuz. Bizim ayrım yaptıklarımız ancak satılmış pkk lılardır. Asıl kürtler pkk dan kendini ayırsın.

Geri