Google vürüsü ustalara duyurulur nasıl kurtulcam bir yardım edin

Reaction score
0
google ye girdiğim zaman sol tarafta Sponsored Links die bir reklam cıkıyor daha sonra araştırdığımda bunun vürüs olduğunu öğrendim vürüs programlarından tarattım ama sonuç alamadım lütfen yardım edin görünürde bir zararı yok ama insan sinir oluo her actğımda onla karşılaşmak gayet sinir bozucu yardımlarınızı bekliom

eğer bana resmi konun içine nasıl atacağımı solerseniz resmini cekip ata bilirm konuya sizde daha iyi anllarsınız

29e7w7.png

RESME TAM BOY BAKIN LÜTFEN NET GÖRÜNÜUOR

nod32 ya da kaspersky işini görür normalde

Ya google a herkes reklam veriyo o konuda dikkatli olun anlamadıgım virüs pc ne mi bulaştı :D

adsense reklamlarıdır onlar büyük ihtimal, sadece google'a girdiğinde mi çıkıyor?

belki makinana bu reklamların açılmasını sağlayan bir zararlı program yüklenmiştir, birilerinin işi yani..

adaware yükleyip taratmanı öneririm bir de..

adsense reklamlarıdır onlar büyük ihtimal, sadece google'a girdiğinde mi çıkıyor?

belki makinana bu reklamların açılmasını sağlayan bir zararlı program yüklenmiştir, birilerinin işi yani..

adaware yükleyip taratmanı öneririm bir de..

sadece googleye girdiğimde cıkor ve bütün vürüs programlarını denedim son care gosht ama bilgilerimin ucmasını istemiom ozamana kadarda belki bir care bulunur die size baş vurdum ayrıca ole netten atılan c ye kayıt olan renklamlardan diil bu onları zaten siliom resmini eklemeye calaşayım başarırsam görürsünüz başaka sitelerde de araştırdım ama bi halt anlamadım sonuçta benim evim burası burdada öğrenebilirim

kardeş bak resim koydum sol taraftaki reklam benim sorunum eğer resimden bir şey anlamadıysanız soleyin daha sağlıklısını koyabilirim

gerçekten de sinir bozucu görünüyor:)

sanırım yüklediğin bir programla birlikte gelmiş bu reklamlar, kendini yerleştirmiş, zararlı bir yazılım olarak da görünmüyor ki programlar bulamıyor..

aklıma bir çözüm gelmiyor şu an, araştırıp bakayım, bulabilirsem paylaşırım..

Geri