.:.googleye Kayit.:.

melihbakir

LorD oF The WaReZ
Reaction score
0
Yaw Arkadaslar Siteyi Googleye Ben Kayit Ettirmedim Ancak Kendisi Kayit Olmus :d Yani Sitenin Adini Arattigim Zaman Site Cikiyor Fakat Baska Bir Kelime Aradigim Zaman Site Cikmiyor Onu Nasil Kayit Ettirecegimizi Bilen Birisi Varmi???

<meta name="description" content="Site sloganını yazarsın">
<meta name="keyword" content="download, indir, yükle, program, proğram, dosya, file, down, app, turk, turkey, winzip, icq, chat, sohbet, arşiv, arsiv, internet, web, sms, cep, free, freeware, shareware, trial, demo, oyun, game, top, best, en iyi, iyi, güzel, site, ucretsiz, ücretsiz, beleş, music, müzik, mp3, winamp, netscape, microsoft, linux, video, palm, unix, irc">

örnek olarak ana sayfaya bu kodları yazarsan google yada başka bi arama motoruna tabi kayıt olman lazım bu kelimelerden biri yazıldığında senin site çıkar.kelimeleri sen belirlersin artık

Dostum Eline Saglik Msni Pm Olarak Atarmisin Sana Bu Konu Ile Ilgili Birsey Soyleyecemde

motora sen kayıt olmuyorsun sanırım, c0LdbRaNdEd arkadasımızın dediklerini uyguladıgın zaman google botları otomatik tarıyor...
diye biliyorum :)

Euhe Abi Onu Nereye Ekleyecegimi Bulamadim :)
Soyle Detayli Anlatacak Birisi Cikar Galiba :)

msn e gerek yok burdan anlatayım

google için önce bu adresten siteye kayıt ediceksin.
http://www.google.com.tr/add_url.html
sonra da google da çıkman için sayfana şu kodları sayfanın en başına (hmtl için)

<HTML>
<HEAD>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=ISO-8859-9">
<meta name="description" content=":: Sloganı yazarsın">
<meta name="keyword" content="download, indir, yükle, program, proğram, dosya, file, down, app, turk, turkey, winzip, icq, chat, sohbet, arşiv, arsiv, internet, web, sms, cep, free, freeware, shareware, trial, demo, oyun, game, top, best, en iyi, iyi, güzel, site, ucretsiz, ücretsiz, beleş, music, müzik, mp3, winamp, netscape, microsoft, linux, video, palm, unix, irc">
<meta name="author" content="yapımcının adı flan istersen yaz">
<TITLE>.Sitenin Başlığı.</TITLE>
</HEAD>

bu kelimelerden biri google a yazıldığında bulunman daha kolay olur

Ya babacım, pazar günü baktım benim site google'a indexlenmişti. Pazartesi baktım yok! Nedendir, anlayan var mı?

ağalar google 10 -15 gün arayla webdeki bütün siteleri indexler benim bildiğim ve kayıt mayıt hikaye üst sıralarda çıkmak ta sayfanın hit i ile alakalıdır sayfan
ne kadar çok ziyaret edilirse o kadar önce çıkarsın bence

c0LdbRaNdEd in dediği kodlarıda sayfayı frontpage de yapıyosan eğer normal html önizleme diye seçenekler var aşağıda htmlyi seç sayfanın en üstünde görürsün

yada sayfanın boş bi yerinde sağ tıkla kaynağı görüntüle de ordada aynısı çıkar

aga ftp'de bak bi robots.txt diye bi dosya çıkar o dosyanın içinde arama motorlarının botları kayıtlıdır işte onun sayesinde arama motorlarında çıkarsın ;)

Geri