gormedik bilmiyoruz demeyin rezil olursunuz

ifrit

RuHaNi WaRliK
Reaction score
0
istanbullular hic babalarindan dedelerinden bogaz ici koprusunun yapimini dinledimi?

babam bana bi kac kere anlatmisti, arkadaslarlada bi kac kere muhabbetini yapmistik ama hayalimde bi turlu canlandiramiyodum hep merak ediyodum nasil yapildigini nasil gozuktugunu

http://www.wowturkey.com/forum/viewtopic.php?t=12604

linkinde buldum nihayet, super resimler war

cocuklariniz bi gun size sorarsa bilmirum deyip rezil olmazsiniz :D

bende mesaji gonderdikten sonra dikkat ettim, sizede soyliim dedim

resimlerde koprunun arkasindaki goruntuye dikkat edin, eski istanbulu goreceksiniz, ozellikle renkli resimlerde daha guzel gozukuyor eski istanbul bos tepeler we bogaz manzarasi

offf ya ne kadar kirlenmis simdi :(

ifrit, nerden esti böyle köprü möprü :)
ben hala anlamış değilim nasıl yapıyolar bu köprüleri falan,
adamalar yapıyo abi :D

k_Akin_Kurtoglu_08KulelerTabliyesiz8.jpg

eheueheu dostum sen bu konuLarLa iLgenirmiydin yaw :D neysede abi adamLar yapmıs yaa mükemmeL..

bende japonLar yapmıs biLiyodum .. yaa harbi baba türkler yapamazki eheueh :D Japonmu türkmü yaw biLen varsa sÖLesin..

turgut özal , yapıldıktan sonra ücretsiz olacağını söylemişti ama köprünün neredeyse 1 gündeki hasılatı 900 milyar - 1 trilyon civarı . belki de daha fazla

O anki teknolojiyi göz önüne alırsak iyi iş çıkarılmış.gerçekten ilginç.teşekkürler paylaşım için

konu hortladı :D

bu köprüden geçmeyi seviorum.ne zaman geçsem çok mutlu oluyorum.çünkü evden uzaklaşmış olyuorum :durdurun

babam calısmıs bu köprüde greyder ile ilk gecen babamdır
köprü ortaklasa yapıldı 7-8 firmayla

Büyüklerimiz derler köprü parası çıkana kadar paralı olacak parası toplandıktan sonra ücretsiz olacak. Şimdi bakıyorum da Merkez Bankası gibi para basıyor.

paylaşım için teşekkürler...
çok süper...

saolasın teşekkürler

Geri