Grosjean: Kimi benim için harika bir örnek

LioN

New member
Reaction score
0
romain-grosjean-smile.jpg

İtalya Grand Prix'deki cezanın ardından Singapur'da Lotus kokpitine dönecek olan Grosjean, Monza'da garajda kalmanın öğrettiklerinin yanı sıra, takım arkadaşı Kimi Raikkonen de hala öğrenecek şeyleri olduğunu söyledi.

Grosjean, "Müthiş bir tecrübeye sahip. Takım arkadaşı olarak, hem çok zorlu bir rakip, hem de müthiş. Zorlu, çünkü çok hızlı. Benim de geliştirmem gereken yeteneklere sahip. Müthiş çünkü, yarış hafta sonunda zihnini çok kısa sürede her türlü düşüncesini bir kenara bırakarak tümüyle işine odaklıyor. Bunu yapış şekliyle takip etmem gereken harika bir örnek teşkil ediyor" dedi.

Fransız pilot, aldığı ceza nedeniyle garajda bulunmasının, her açıdan Singapur için yapabileceği en iyi hazırlık olduğunu ifade etti.

Singapur'a ilişkin değerlendirmelerde de bulunan Grosjean, "Singapur çok özel bir yarış, bir kera gece geçiliyor. Bu da tabi yarışı taraftarlar için harika bir gösteriye dönüştürüyor" diye konuştu.

Grosjean, "Bu pistte çok fazla tecrübem yok. İlk yarışım 2009'da olmuştu. Zorlu bir hafta sonu geçirmiştim, fakat hafta sonu araca dönmeyi, pisti daha iyi tanımayı sabırsızlıkla bekliyorum. İyi bir sıralama performansı göstermeyi ve performans açısından Kimi'ye mümkün olduğunca yakın olarak, takım adına en iyi puanları almak istiyorum" dedi.

turkiyef1.

Geri