Hüzün kazandı...eLveDa...

tequila89

New member
Reaction score
0

Zamanın birqününde yeni bi hayata atıldım belki de...Yeni hayallere yeni umutlara...Yeni aşklara deqil yeni bir aşka..
Yeni ve son bir aşk olucaqını düşünmüştüm baqlandıqım ilk qece...o kadar sewiordum ki onu kaybetme korkusu içimi sardıqı an
Kanım donardı qözlerim dalardı içim titrerdi delicesine...Bir ellerine bakardım birde qözlerine...dalardım hep o iki yere...
Acaba benden başka o elleri başkası tutucakmı benden başkası o qözlere bakıcak mı diye...İçim öyle qarip olurdu ki..
Aklıma qeldiqi anda ellerine sarılır aklıma qeldiqi anda qözlerine dalardım...Beni çok üzerdin...Çok da mutlu ederdin...
O kadar aştıqımız yollar oldu ki ve bir o kadar da ayrılıklar...O kadar hüzünlü anlarımız oldu ki...Ve bir o kadar da mutlu anlarımız...
Bulutlar kadar uzak ama birbirimizin bedenleri kadar yakın hayaller kurmuştuk hani....Bu hayallere inandıqımız qercekleştirmek için qün saydıqımız
qözlerimizden okunuyodu...Günlerden birinde öldüm öldüm dirildim sen qittin diye..Gün qeldi dünya nın en mutlu insanı oldum qeri bana döndün diye...
Mutlulukla hüzün hep savaş içindeydi bu aşkta...Kim kazanır dı ki sence? Hanqisi daha aqır basardı yüreqimizin kaderine...Ben çok istedim...
Gerçekten çok istedim...Çok savaştım...Neyle savaştıqımı bilmiodm ama savastım...İnat ettim...Bitmiycek...Sonsuza kadar sürücek diye...Sürücekti
tabiikide...Sonsuza kadar...O kadar kıskanırdım ki seni...herrşeyden...O kadar sakınırdım ki seni...herkesssden....Ve o kadar sewerdim ki seni
Herşeyden Çok...Kendimden Çok...

Gün qeldi ayrılık yine çattı...bu sefer kararlıydım...çok sewiordum seni...canımdan da çok...ama qeri dönmeni isteyemezdim artık...
Çok üzdük birbirimizi...çok yıprattık...hayallerimiz çok tokat yedi bizden...Sonra qözümü kapattım sadece seni düşündüm...
Sonra aklıma başkasıyla olabiliceqin aklıma qeldi...şöyle bi durdum...kendimden çıktım...hayalde ki o adamı parçayalasım qeldi...deli qibi kıskandım hemde deli qibi...
Sende benim düşündüklerimi düşündün...Sende kendinden çıktın deqil mi...Olamazdı...yapamazdık biz başkasıyla...hayali bile yetermiş herşeye...
Yine yanımdaydın...seni kollarıma aldım...sarıldımmm sımmsıkı...Hiçbırakmak istemedim seni...Hemde hiç...Ölesiye dururdum orda hiç sesim çıkmadan...
Birqün qeldi ki o ne qündü...Bir yanında kız arkadaşın...bir yanında ben...Dedim ki içimden...Sen beni seçiceksin...buna inanıyordum adım qibi emindim...
Başıma tonlarca kaynar su dökülürcesine onu seçtin...Artık sen bi yandaydın ben ise bi yanda...Sen iki kişiydin ben yalnızdım...
Sen beni çok sewiordun...Sen benden wazqecemezdin...Ne oldu sana? Kim kör etti bu qüselim kalbini...Günler qeçti..Ben sessiz telefonum sessiz..
Kalbimin qözleri nemli...Dermanı yok...Cesareti yok...Umudu yok...Aqlamaktan o kadar buqulandı ki kalbmin qözleri,beni bırak seni bile qöremiyor artık yakınlarda...

Hüzün kazandı qüselim...

Elveda...

Geri