:::hİÇ Bİrİnİ ÖldÜrdÜnmÜ:::: +29

mic999

New member
Reaction score
0
EVT ARKADAŞLAR HER ŞEY GAYET BASİT
HİÇ BİRİNİ ÖLDÜRDÜNÜZ MÜ?
VEYA YARALADINIZMI ?
NASIL HİSS EDİYORSUNUZ BİRİNİ OLDUĞUNCE DUYDUĞUMA GORE İLKİNDEN SONRA BİRİLERİNİ VURMAK ZEVK VERİYORMUŞ ? DOĞRUMU

ŞİMDİDEN SÖLİM (KÖTÜ.NASİHAT VERİCİ )ELEŞTİRİ KABUL ETMİYORUM İLGİLENMEYEN ÇENESİNİ KAPALI TUTSUN

DİKKAT !!!!!!!! NACAR 63 İLE OLAN KONUŞMALARIMIZI MUTLAKA OKUYUN COK GULECEKSİZNİZ
ONCEKİ TOPİKİM YAW BENDEN NE İSTİYORSUNUZ ANLAMADIM GİTTİ SEBEPSİZ YEREDE TOPİK KAPATILDI ....AMA GORUNTOLEYEN 1.200 KİŞİ MİLLET BU KADAR RAHBET EDERKEN TOPİĞİ KAPATMAK BENCE UYGUN OLMAMIŞ
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=271847

yaş kaç acaba? merak ettim

birini öldürseydm şuan hapishanede olurdum burda değil
ayrıca sanıyorumki bu konunda uzun durmicak

öldürsydim herhal yanına oturur değişen vücudune seyredip bir yandan da ağlardım

yaş 23 beyin yaşıda 533 ilgililere :):):)
dedik beğenmeyen yorum yazmasın ama :):)

3 tane leşim war biri bana laf atmıştı 2. beni counter strıke oynarken vurmuştu bende onu gerçekten vurdum 3. canım sıkılıyodu sokak da gezerken kafaya sıktım :)

Y0k Allah'a şükür ne yaralama nede öldürme oldu :D

yaralayan varda öldüren yok sanıRIm ; )

morglar leşlerime yetişemiyo yaraladıklarımın sayısını hesaplayamadım
tövbe tövbe çok aradınmı bu konuyu :)

cs de hergun bırsuruu
ve vurunca acayıp keyıf alıyorsun =)
hele karmayı vurabılırsem daha da buyuk basarı=)

Bi keresinde çatalı bacağına geçirmiştim...yerde yumarlandı acıdan...

Her Telden bölümüne yakışmayan bir konu, korku bölümüne taşındı.

ooo ben adam öldürürken acayip zevk alıorum coutner half life bi de call of duty özellikle:D:D:D

ooooooo çok war ya **savaş oyunlarını severımde**:D:D

böyle konumu olur ya psikopatmsınız olum ya. :D
ama madem soruyonuz öldürmedim ama yan komşu var ona karşı gaffur taktikleri düşünmüyor değilim

Az Kalsin Olduruyordum Ama Ucuz Yirttim Eve Hirsiz Girmisti Uyanmamla Beraber Kapiya Yoneldi Kesin Vurucaktim Ama Allah Tan Kacti Karakol Da Ifade Verdim Polis Iyki Birsey Yapmadin Diyor Suclu Olurudn Dedi Verolmis Sadakam Varmis Insana Evinde Bile Rahat Yok

Geri