Hıncal Uluç: "Vah Galatasaray vahh!" [Video Haber]

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
NTV Spor'da yayınlanan Kırmızı Çizgi programında, Galatasaray'da geçen hafta yaşanan gelişmeler masaya yatırıldı. Usta gazeteci Hıncal Uluç, ikinci Hagi dönemi ile Adnan Sezgin konusu ve Fatih Terim'in teklifi geri çevirmesini değerlendirdi.

kirmizicizgi_manset_600300_YUZXB.jpg

Galatasaray'ın çok kötü yönetildiğini belirten Uluç, "Adnan Polat'ın bildiği tek şey var; Adnan Sezgin'i orada muhafaza etmek. Bu operasyonların sonunda değişmeyen tek şey var, Adnan Sezgin yerinde duruyor. Polat, Sezgin'den kopamıyor. Kopamadığı için Rijkaard'ı da harcar, Hagi'yi de. Hagi neden geldi? Adnan Sezgin'i kabul edecek tek insan olduğu için. Çünkü kaybedecek birşeyi kalmamış. Teknik direktör kalabilmesi için bir çıkışa ihtiyacı var. Bu çıkışın yeri Galatasaray" ifadelerini kullandı.

Terim'in teknik direktörlük teklifini kabul etmemesiyle ilgili ise Uluç, "Fatih Terim, bu dönemde Adnan Polat'ı kurtaracak tek isim. Bodrum'a iki kez görüştüm. İkinci gittiğimde gözlerinde bir ışıldama hissettim. Anladım ki, koşullar oluştuğunda Galatasaray'ın başına geçmeye hazır. İki prensibi olduğunu biliyorum; futbol şubesinde tek olmak ve Florya'da bütün yetkilerin kendisinde toplanması. Nerede 'Adnan Sezgin gidecek' diye karar alan yönetim kurulu. Yöneticilerin hiçbirinin gıkı çıkmadı. Vah Galatasaray" diye konuştu.

Kaynak: Uluç: Vah Galatasaray - NTVSpor.net

Video: "Terim, Polat'ı kurtaracak tek isim" - NTVSpor.net

"Kırmızı Çizgi" programını ne zaman izlesem içimi karartır bu adam. Yanındakini de kendisine benzetti.

Bu Adnan Sezgin de neymiş arkadaş. Mourinho o gitsin gelcem desin göndermiyecekler herhalde.

Adnan Sezgin konusunda haklı, Adnan Polat sırf bu adamın istedikleri olsun diye sportif anlamda bi sürü hata yaptı başta Haldun Üstünel olmak üzere..

Hıncal Uluç artık mahalle maçlarını yorumlamalı..

Geri