hırs-güven-kibir!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

koko01

Banned
Reaction score
0
sa herkeze...3 küsür aydır burdayım...son bir aydır günün hemen hemen 17-18 saati formdayım.. fazla uyumuyorum ..istesemde uyuyamam çünkü rahatsızım ..(insomnia) hackhell'a tanıştığımdan beri , günlük düzenimde bazı deişiklikler oldu .. mesela artık dış dünyayla bağlantıyı kopardım .. kız arkadaşımın eskisi gibi önemide yok ... hırs yaptım bazı açtığım konular çöpe atılınca.. dellendim çoğu zaman yöneltilen eleştirilere cevap veremeden konulara kilit vurulunca.. kimseyi pm den rencide de etmek istemedim .. klavye delikanlılığı yapanlara , gerektiğinde 'düzgün bir uslupla' cevaplarınıda verdim .. elimden geldiğince (kendimi yırttım hatta) donanım bölümünde herkezin yardımına koşmaya çalıştım .. formlarda açtığım konular yada vermiş olduğum şu yediyüz seksen küsür cevabın belkide yüzde 90'ı gece saatleriydi.. komik olmaya çalışmadım . insanlara moral vermek istedim hep ...beraber gülmek istedim... 3 aydır sokağa çıkmıyorum , markete gidip cigara yada bira almak dışında.. .pc nin başında takılı kaldım .. belki içinde olduğum ruh halininin vermiş olduğu bunalım beni sisizinle kaynaştırdı.. elimden geldiği kadar sizi kıskandım .. kimi zaman bunu belli ettim istemesemde.. hep hırs yapıyorum .. hepp... hep saygı kazanmak istiyorum .. en iyi ben olmalıyım diyorum formda... ama bunu isterken kimsenin üzerine basıp yükselmekte istemiyorum ... kendimi beğenmişin tekiyim . bu hoşuma gidiyor.. bu kendime olan saygımı koruyor... aptalca ama babamla günün belli saatlerinde kavga bile ediyorum pc yi kullanmak ve forma katkı yapmaya devam etmek için ...hatta bu yüzden 56 yaşındaki babamı bile üye yapmaya çalışıyorum :S (+18 olayı).... kibirliyim .. en iyi ben olmalıyım demiştim .. evet en iyi ben olmalıyım .. bunun için görevlerimi de biliyorum .. çalışmak , çalışmak , çalışmak .. burda geçirdiğim sürenin çeyreğini , aileme harcamıyorum .. artık bu umrumda deil... demogoji yapmak istemiyorum ve bunun böyle algılanması beni üzer.. sinirlerimi bozar .. kendi kendimi harcamama ve kendimi kaybedip banlanmama sebep olur....daha önce banlandım . sanırım bir günde 2 konu açma sınırını açtığım içindi.. cehennem zebanisi beni banlamıştı .. ondan nefret ettim beni banladı diye .. çünkü kuralları okumamıştım. bilmiyorudum ve bana bir uyarı mesajıda atmamıştı .. ama bir kaç gün önce saygımı kazanmaya başladı .. önyargılarımı kırdı .. iyi bir dost olacağını gösterdi bana ... demek istediğim şu ki , kısa zamanda buranın tozunu yuttum .. sevenimde oldu , beni garip bulanda, gıcık alanda... belkide nefret eden .. işte burayı bu yüzden seviyorum .. şu sanallıkta , bazı şeylerin yüksek değerlerle ifade edildiğini anlıyorum ...
ve diyorum ki :
kibirimle , hırsımla, güvenimle , cesaretimle ve 28 yılın vermiş olduğu tecrübemle bana herhangi bir görev verilmesini istiyorum .. bu görev hiç farketmez..en asgari yetki bile beni onurlandırır...her yönümle , bu formun heryerine ayak basıyorum ..nelerin nasıl yürüdüğünü görüyorum ... saat 08:10 sabah ve hala uyumadım .. buradayım ve hackhell 'a ayırdığım bu zamanın üyelerimiz için faydaya dönüştürmeyi teklif ediyorum ...

tanıyanından tanımayanına, yeni üyesinden mod hatta king'ine kadar olumlu yada olumsuz yorumlarınızı bekliyorum...
genelin düşüncesi olumsuz olursa , saygıyla karşılayacağımı belirtip , daha da çok çalışacağımı bilgilerinize sunuyorum ...
sabrınız için teşekküler...

Hırs İyidir..Durmak Yok YoLa Dewam Bro =)

Yönetimde görev almak foruma katkı açısından,amaç değil ancak araç olmalı
Azmini, hevesini kırmak değil benim düşüncem. Bir çoğu kişi şunu gözardı ederek hareket eder;
Yetki sorumlulukla doğru orantılıdır. Tek bir eksiğin var bence
o da sorumluluğa hazır olduğunu arkadaşlara hissettirebilmen.
Bunu için de elbette zaman gerekir :victory

Hırslı olmak güzeldir ama hırs ile saplantı birbirine çok yakın durumlardır.
Bence sen hırstan ziyade, yönetici olmayı bir saplantı haline getirmişsin
ki bence bunun da bir mahsuru yok. Mod olmayı istemeni doğal olarak karşılıyorum ama
yönetici olmak için bazı şartlarımız var, ve şu an senin için bu şartlar henüz oluşmamış

Bence kendini bu kadar sıkma, biraz rahat ol ve forumun tadını çıkart
Yeni üyesin, daha zamana ihtiyacın var. Ayrıca yöneticilik yapmayı düşündüğün bölüme odaklan ve paylaşımlarını arttır. Bu demek değil ki bir günde o bölüme 20 - 30 c/p konu aç...
Bölüme olan ilgin ve paylaşımların sürekli olmalı,

Şimdilik konuyu kapatıyorum...

reactor'den bahsediyorudum.. adminden ...amacım bişeyler almaktan çok vermektir.. bu cümlenin arkasına sığınıp kaç kişinin aznı kapadın acaba .. yinede teşekkürler yorumun için sabrın için ..
Bence olayı fazla büyütmüşsün be, bu kadar takma kafana.
hayır .. büyüyen olay deil.. büyüyen , içimdeki hackhell....

мσzσℓє мιяα¢н;3966681' Alıntı:
Hırs İyidir..Durmak Yok YoLa Dewam Bro =)
teşekkür ederim kankam .. saolasın...

Yönetimde görev almak foruma katkı açısından,amaç değil ancak araç olmalı
Azmini, hevesini kırmak değil benim düşüncem. Bir çoğu kişi şunu gözardı ederek hareket eder;
Yetki sorumlulukla doğru orantılıdır. Tek bir eksiğin var bence
o da sorumluluğa hazır olduğunu arkadaşlara hissettirebilmen.
Bunu için de elbette zaman gerekir :victory

Tunyukuk .. en olgun yaklaşan sensin .. teşekkürler dostum...evet aslında bu yönde haklı sayılırsın . bi kaç kişi haricinde beni kimse tanımıyor..

darlanmak mı =) hayır biraz bişeylere katkım olsun diye çırpınmak ...

Hırslı olmak güzeldir ama hırs ile saplantı birbirine çok yakın durumlardır.
Bence sen hırstan ziyade, yönetici olmayı bir saplantı haline getirmişsin
ki bence bunun da bir mahsuru yok. Mod olmayı istemeni doğal olarak karşılıyorum ama
yönetici olmak için bazı şartlarımız var, ve şu an senin için bu şartlar henüz oluşmamış

Bence kendini bu kadar sıkma, biraz rahat ol ve forumun tadını çıkart
Yeni üyesin, daha zamana ihtiyacın var. Ayrıca yöneticilik yapmayı düşündüğün bölüme odaklan ve paylaşımlarını arttır. Bu demek değil ki bir günde o bölüme 20 - 30 c/p konu aç...
Bölüme olan ilgin ve paylaşımların sürekli olmalı,

Şimdilik konuyu kapatıyorum...
açtığım konuda kesinlikle mod olmaktan bahsetmiyorum .. yöneticiliktende bahsetmiyorum... hırs iyi bişeydir, kendi sınırlarını aşmaya kalkmazsan .. yoksa zarar verir..saplantı haline getirdiğim tek şey, en iyi olmak ... yönetici yada mod olmak deil...
... cevap hakkı verdiğin için teşekkür ederim ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri