Hızlı Ve Güncel DNS Numaraları...

Kiowa Apache

Ŧreedoʍ ŦoreveƦ
Reaction score
0
Hızlı Ve Güncel DNS Numaraları

CANADA (CA) T 206.167.36.22 0.39 2010-08-17 16:28:35
FRANCE (FR) T 82.216.111.122 0.42 2010-08-17 22:42:12
GERMANY (DE) T 82.96.64.2 0.39 2010-08-17 18:16:17

08.11.2010 Tarihinde Güncellenmiştir...

Karakter sayısı yetmediğinden Güncel DNS leri Burdan İndirebiLirsiniz

:thumbup1:

eyw. kardeş. benden de 4.2.2.3 her zmn her yerde geçerlidir :goz::goz:

nasıl yani arkadaşım nasıl daha hızlı anlamadım n -asıl yapıcaz bunu ttnetten daha hızlıysa hangisini kullanalım

teşekkürler :goz:

nasıl yani arkadaşım nasıl daha hızlı anlamadım n -asıl yapıcaz bunu ttnetten daha hızlıysa hangisini kullanalım

Arkadaşım Ağ bağlatılarım>Sağ Tıkla>Özellikler>Yerel Ağ bağlantısına Sağ Tıkla>Özelikler>İnternet Erişim Kuralları>Aşağıdaki DNS Sunucu Adreslerini Kullanı Seç>Yukardaki Adreslerden Bi tanesini yaz He Hızlıya Gelince TTnetin Sunucuları Yavaş Olduğundan yukardaki DNS Numaralarını Paylaşmak İstedim
Bunu Yazabilirsin 84.103.237.144 :goz:Ayrıca Youtube Ve Diğer Yasaklı Sitelere Girmek içinde Kullanılır...:victory

Kiowa Apache ÖnceLikLe Emeqine SagLık..Sonrasına GeLindiqinde Bu Dns NumLarını İçeren Siteyi Verirmisin ? Pc'ye Format Attıktan Sonra Site SiLindi..İster Burdan VerebiLirsin Linki İster Pm YoLuyLa..SaoLasın Sımdıden..

dns ler için cok sagol,ülkeler farklı ya,belli periyodalrada değişirmi yoksa işimize yarıyan dns i hep kullanabilecekmiyiz ?

Arkadaşlar bana güncel DNS numaraları lazım,yardımcı olabilir misiniz

dns hızı bulunduğunuz konuma göre değişiklik gösterebilir. bulunduğunuz yerde en hızlı çalışan dns'leri bulmak için GRC's|DNS Nameserver Performance Benchmark adresinden Dns Benchmark programını indirip nameservers>run benchmark butonlarına tıklayın. bir süre sonra dns'leri hız sırasına göre listeleyecektir.

Geri