- Reaction score
- 0
Hac organizatörüne çocuğa tacizden 5 yıl
Adana’da bürosunda çalışan temizlikçi kadının 11 yaşındaki kızı G.Ü.’ye tecavüze yeltenen Müslüm M.’nin (80) yargılanması tamamlandı. Hac organizatörü, 4 yıl 8 ay 7 gün hapis cezasına çarptırıldı. 1 yıl önce yaşanan olayda, Bağ-Kur emeklisi Müslüm M., sekreteri Gülsüm Y. (55) ile evlenmeye karar verdi. Ancak nikâhtan bir gün önce yanında çalışan Ayten Ü. “Kızıma tecavüze kalkıştı” iddiasında bulundu. Gözaltına alınan Müslüm M. cezaevine gönderildi. Şeker hastası ve yüksek tansiyon rahatsızlığı bulunan organizatör, bu nedenle bir süre sonra serbest bırakıldı. Müslüm M., dün son kez hakim karşısına çıkarak “Ayten, daha önce ölen ikinci eşime bakıyordu, benimle evlenmek istiyordu. Kendisi kiracım. Nişanlımın yanında ‘Ben sevdim, başkaları aldı. Sana gününü gösteririm’ dedi ve bu iftirayı attı” diye konuştu. Ayten Ü. ise, “Bana kızımın bakire olmadığını söyleyerek, ‘Onda açık var’ dedi. Gerekli yerlere götürüp cinsel istismara uğradığına dair rapor aldım. Kızım, Müslüm’ün kendisini taciz ettiğini söyledi” dedi. Mahkeme, zanlıyı 4 yıl 8 ay 7 gün hapis cezasına çarptırdı. Yargıtay kararı onaylarsa Müslüm M. hapse girecek.
Kaynak
Her Sakallıyı Dedesi sanmasın kimse .
:durdurun