Hacker Bozuntu Hacked By Emİn

rakell

New member
Reaction score
0
YaŞim 40 Kendİ BaŞina BİŞeyler Yapmaya ÇaliŞan 94 Yilindan Bu Yana İnternetİ SÜresİz Kullanmaya Devam Eden Bİr Şahsİyetİm ... SÖzÜm Meclİsten DiŞari İÇİmİzde Öle Şahsİyetsİz Pezevenkler Varkİ Aylarimi Gecemİ GÜndÜzÜmÜ VerdİĞİm Sİteye BoŞluk Bulup Sizarak İndex Atma ŞerefsİzlİĞİnİ GÖsterİyorlar Hacked By Emİn Denİlen Bu ArkadaŞin Kendİnİ İyİce GelİŞtİrİp YurdiŞinda Bİze Saldiranlara KarŞi Bİlgİsİnİ Kullanmasini Tercİh Ederdİm Ama Bu Şerefsİz KardeŞİmİz Yurt İÇİndekİ Sİtelerİmİze Saldirmayi Maharet Sanmakta

Kendİmİzİ Kirmayalim GelİŞtİrelİm Eksİklerİmİzİ Bİldİrelİm Tamamlayalim BÖlmeye ÇaliŞmayalim BÖlÜnecekse Bİlgİmİzİ DiŞarida Bİze BÖlmeye ÇaliŞanlara KarŞi Kullanalim

Hacked By Emİn İn SaldirdiĞi Sİtenİn Adi: Denİzgİbİ.com Bu Bİr TÜrk Sİtesİdİr Ve Bİr KİŞİnİn UĞraŞiyla Bİr Çok İnsanin Bİr Araya GeldİĞİ Ve Bİlgİyİ PaylaŞtiĞi Bİr Sİtedİr

Selamlar Saygilar

konu locked pls güzel reklam yapmışsın aferim..

selam arkadaşlar bi konuda sizden yardım isteyeceğim kalb-kalbe.net chat sitesinin asıl panel sahibi ıraklı bir şahıs olup bu konuda hacklenmesi için yardımcı olursanız sevinirimm olay şahsi değil server sahibi ıraklının yaptığı ayıptır kendi chatlemirizi kendi ülkemizde yapalımm bu adama kazanç vermeyelimm yardımcı olursanız sevinirimm...saygılar efendim

aynen kilit pls adamlara bak reklam yeri sanki Burası...

ßende bizim dükkanın reklamını weriyim bari
ayrıca üstümdeki elbiseyi diken a firmasınada tesekkurlerimi sunarın :S
hey yawrum reklam yapan yapana

Geri