Hackhell Üyelerine Sorduk ?

Tragedy

Photo Manipulator
Reaction score
0
Tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan ?

angel_ina: ben size insan mı insan dan çıkar yoksa insan mı insan dan çıkar diye soruyo muyum ? Sormuyorum :eek:ha zaten soruya da benzemiyo fazla bu ama olsun sormadım :melek

fare_07: İşe alınma sorusu galiba bu :melek ısparta süleyman demirel ünv. bitirdim ingilizcem iyidir :melek alındım mı :melek

iSpiK: Tavuk ney :saskin yumurta kim :eek:ha

react0r: İkisi de birbirinden çıkar :goz: kavga etmeyin :melek

bLue_qirL: Yirim ben o tavuğuuu yiriimmm :melek

Aktuğ: Her ikiside saygı çerçevesi içinde birbirinden çıkıyorsa böyle bir soruya gerek yoktur :goz: çöpe..

PaT!€nT: Kesin öss de çıkar bu soru :saskin öğrenmem lazım :eek:ha

Solariz: Başlarım lan tavuğuna :mad:

Genco: Aman hangisi hangisinden çıkarsa çıksın :melek yaklaştırmayın beni onlara :eek:ha kuş gribi filan ölürüm kalırım bi yerde :eek:ha

Kırk küp kırkının da kulbu kırık küp mü ?

1001Design: epistemolojik demogojiler uzerine varolan kuramlari bir sekillendirirsek 56 dersin 33 tanesini son senede aldigimi ve bunlardan kac tanesinin butunlemeye kaldigini hesaplarsak kol boreginin yagli olup olmamasi ile alakali küplerin varlığı kırkının da kulbunun kol böreği gibi yağlanmasıyla.. off anlatamıcam sanırım.. :melek

KaRma: kırk küp kırkının da kulbu kırık link.. locked :mad:

ProwL: alkol varsa kırk küpün içinde kulbunun kırık olup olmamasının benim için sorun oluşturması gibi bir durum söz konusu değil. içerim ben onu kardeşim :eek:ha

ReaListanbul: kirk küpün kulbu kırıksa ve dünyadaki tüm kaşarlar eriyecekse ben bi çift kaşarlı tost alıp bir küp susurluk ayranı rica edeceğim. kulbunun olup olmaması önemli değil. açım ben kardeşim :saskin

LaZisH: trabzon yapımıysa bütün kulplar sağlamdır.. :melek kırkının da kulbu kırık diye kırıcı olmayın tamam mı.. :mad:

hellboy726: kırk küpe kafam girsin.. kırk haramilere de kafam girsin.. türk telekom'a da kafam girsin... :melek biz hepimiz kırığız, kulplar kırık olsa ne olur..

dai döktürmüşsün gene yaaa
kırıldım gülmekten :D

eline sağlık

:D:D:D: walla RedDeviL sen baya bi koparttın beni yaf =)

zuahahahha

bLue_qirL: Yirim ben o tavuğuuu yiriimmm

süper olmuş yhaa :D

Guzel OLmus =)

Bu iletileri Yazarken Blue ´nun Ac Anina Denk Geldiginiz Heralde :D:D

Hell ´de Her iste Kafasini Kullani masallah :D:D

PaT!€nT: Kesin öss de çıkar bu soru öğrenmem lazım
Ben cevabı biliyorum ki dayı yumurta tavuktan çıkar :D =P tabi doğruluğu kanıtlanmadı ama olsun :D

angel_ina: ben size insan mı insan dan çıkar yoksa insan mı insan dan çıkar diye soruyo muyum ? Sormuyorum zaten soruya da benzemiyo fazla bu ama olsun sormadım

:) zuhaa süper olmuss

devamını bekleriz :p

ellerine saglik süper olmus
devamini bekliyoruz =)

Aktuğ: Her ikiside saygı çerçevesi içinde birbirinden çıkıyorsa böyle bir soruya gerek yoktur çöpe..

baya güldüm ya harikaydı eline sağlık :D:D:D

Geri