hackhell=ödevhell

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ

ےσℓđ
Reaction score
0
Hackhell gerçekten ödev alanında yaptığı çalışmalarla bizi destekliyor.Bence Türkiye'nin en iyi ödev sitesi olacak tüm modlara ve yönetime teşekkür etmeyi borç bilirim.Dark angel son noktayı koyup ing ödev vermiş :).yemek kitabından iso 9000 standartlarına kadar çok değişik konularda süper ödevler hackhell farkı işte...Bu arada isteyen arkadaşlar olursa ingilizce ödev yazımında yardım edebilirim pm atmanız yeterli :)

FLeTCh' Alıntı:
yemek kitabından iso 9000 standartlarına kadar çok değişik konularda süper ödevler hackhell farkı işte...
hahaha:D
standartlara uygun yemek kitabı olduğunuda ilk defa duydum:D
aman dikkat edelim bari
neme lazım bakarsınız bigün sağlık bakanlığı teftiş yaparda sonra kötü durumlara düşeriz :D

dikkatini çekerim yemek kitabından iso 9000 standartlarına kadar dedim :p

Konuyu Öneriler Şikayetler bolumune tasıdım...

:( yaaa baba bana ödevsitesinin kodu lazım bulabilirseniz cok sevinirim bulamadım

İngilizce ödevler konusunda bende yardımcı olabilirim, hackhell'e ve hackhell üyelerine yardımcı olmak görevimiz :) Türkçeden ingilizceye çevirilerdede yardımcı olabilirim ama al şunu çevir die 10 sayfa fln yollamayın sakın :) Takıldığınız yerlerde sorabilirsiniz, pm im herkese açıktır.. :)

denizcilik bölümüde eklenseydi keşke :eek:

İngilizcede sonuna kadar yardım ederim imazamdan da anlaşılıodur herhalde :D:D:D

TAsmanian Devil' Alıntı:
İngilizcede sonuna kadar yardım ederim imazamdan da anlaşılıodur herhalde :D:D:D
hımmm anlaşılmazmı acayip anlaşılıyor :)

ya bide coğrafya olsaymış DÖNEM ÖDEVİM için yardımcı olurdu :eek: :)

Geri