hackhell üyelerine duyuru..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
son günlerde kendi kişisel egolarını tatmin etmek uğruna şeref ve ahlaktan yoksun bir takım insancıkların benim hakkımdaki gerçeyi yansıtmayan, çamur at izi kalsın mantığıyla yaklaştıkları ve bunu yaparkende diğer forum üyelerinin isimlerini haberli veya habersiz bir şekilde kullanarak benim hakkımda çok çirkin iftiralar atıklarını üzülerek görmekte duymaktayım..
sizden ricam bu tür insanlara inanmamanız en azından duyduklarınız doğru mu değil mi diye bana sormanızı isterim...
en nihayetinde burası bir forum sitesi kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kimsenin bir başkasına iftira atmaya hakkı yoktur..

saygılar...

sabah sabah kim sinirlendirdi Seni yaw kuzay :) bosver dostum dünyayi kendimize dar etmenin alemi yok,,sanal alemin mürekkebi bitmez bilenler bilir bilmeyenlerde bir bilene danisir bir orta yol bulunur."genis düsün dostum mevzuat herneise karsilikli anlayis ve sabir gösterilerek mutlaka hackhell de her zamanki gibi terazi dogrudan ve dürüstden yana agir basacakdir..buna inan -> iyi dileklerimle sakin forumlar temeni ediyorum ..

Sorun Ne ßilmem Ama Gereksiz ßir Konu oLdugu Kesin.. Ve insanCIKLarın gißi insanLarı küçümseme HareketLerin ve/veya keLimelerin KaLiteni gösteriyor ;)

Sorun Ne ßilmem Ama Gereksiz ßir Konu oLdugu Kesin..

sorun şu dostum ben burda üye olan bir arkadaşın kız arkadşına asılıyormuş falan işte ama benım haberım yok forumda cok saygı deger bir üyemizde bu arkada gaz vermiş işte senın kız arkadaşın asılıyor falan diye bu cocuk dabana mesaj attı kıbarca bunu dedi neyse ben şok oldum tabi .. hiç birşeyden haberim olmadığı için... ertesi gun de bu arkadaşımız kız arkadaşına mesaj attım var mı böyle bişey diye neyse tabiki yok dedi ben de üstüne gittim biraz kimin bu bana iftiraları attığı ögrendim...

yani kendinizi benim yerinize koyum adamın biri başkasın kız arkadaşını kullanrak bana iftira atacak ondan sonra kendi bir köşeye çekilip olanları seyredecek ve bundanda buyuk bir haz alacak sence benım doğru olmayanbu şeyi dile getirmem çok mugereksiz bir konu olmuş ...

Lütfen arkadaşlar Birlik berabirliğimizi Bozmadan Yaşayalım iftirayla yalanla hiç kimse hedefine ulaşmaz.

evet iftira cok kotu bişi fakat sen buraya 2 3 senedir üyesin ki senin bilen bilir. kimsenin fazla dikkate alcaana inanmıyorum zaten. o yuzden kafaya takmaya degmez yani.

TamamıyLa Gereksiz Sen Nötr ßirisin daha Düne Kadar sana Aßi diyordum hatirLarsan. O söyLeyen kişi haKli OLarak söyLemiş oLaßiLir dünyanin 1001 TürLü HaLi var ßunu sende çok iyi ßiLiyorsun.

Her zaman söyledigim ßir Laf vardir 1 adamLa 10 kişi muhabbet etmiyorsa o 1 adamda sorun vardir ßir adam 10 kişiyLe Muhabbet etmiyorsa yine sorun o 1 adamdadir.. KonuyLa ne alaka diyenler çikaßiLir ßiraz okuyup irdeLeyip açarsaniz ne aLaka oLdugunu anLarsiniz.

hayır konunun tarafı gibi davranman yanlış senbeni hiç tanımıyorsunben de seni tanımıyorum sen burda yapılanı onaylıyosan yapack bişeyim yok sana özgür ne diyeyim hakkında hayırlısı olsun..

ßen şimdi yapILanı veya YapıLmayanI onayLamiyorum sana Karşı ßir Tavrımda Yok ßiraz Sivri diLLiyim Okadar. asLINDa ßenim anLatmak istedigim Konu açmak yerine ÇokLu Muhabbette haLLediLeßiLirdi. ßoşuna teŞekkür KasıLmasın babında anLataßiLiyormuyum ¿ ßöyLe KonuLara kaLSak Saniyede ßir Konu açmak Gerekir. ßence Hiç geregi oLmayan tamamen post Kasmaya Yarayacak ßir Konu. Sonuç : 0 eLde Var 0 ;)

Sorunun hackhell ile ilgili bir yanını göremedim
üye ile probleminiz var ise üye ile çözünüz.

arkadaşlar burası bu bi forum sitesi kimse kimseyi sevmek zorunda değil.kimse kimsenin babasının oğlu da değil.Kuzay arkadaşımızın durumunu biliyorum.Forumda kaliteli paylaşımlarıyla ve herkesin beğendiği takdir ettiği bi kardeşimiz.Ancak meseleyi bu kadar büyütmenin de kimseye bi fayda sağlamayacağına inanıyorum.Kimin ne olduğunu forumdaki herkes iyi biliyor.Herkesin kusuru insanız olabilir. önemli olan birbirimizi rencide etmeyecek şekilde hareket etmemiz....

takma kafana + muhabbete çevirmeyelim pLs....

Netten kıza asılma olayını nasıl başardın be kuzay. Ki senle karşılaştığım kadarıyla bu şekil bi insan değilsin. İnsanlar toplumda salak bireysel olarak zekidir. Sana iftira atanda biliyodur böyle bi durum olmadığını ama senden hoşnut olmadığı için yapmış olabilir. Neyse kimsenin başı ağrımaz netten böyle bi olayla. Sen sormuşsun kıza ve sevgilisine sorun yok denmişse yoktur. Takma gerisini dert etme

Netten kıza asılma olayını nasıl başardın be kuzay. Ki senle karşılaştığım kadarıyla bu şekil bi insan değilsin. İnsanlar toplumda salak bireysel olarak zekidir. Sana iftira atanda biliyodur böyle bi durum olmadığını ama senden hoşnut olmadığı için yapmış olabilir. Neyse kimsenin başı ağrımaz netten böyle bi olayla. Sen sormuşsun kıza ve sevgilisine sorun yok denmişse yoktur. Takma gerisini dert etme

evet aynen öyle benim içim çok rahat bu konu çok uzamasın ben kimsenin ismini de vermedim öyle bir amacım da yoktu asıl demek istediğim zaten boyle şeyler duyduklarında bana sormalarıdır ...

konu kapansın umarım o arkadaşımızın da içi çok rahattır ...

ondan ricam lütfen bir smodumuz da dediği gibi çoluk çocuk işlerini bıraksın yaşına göre davransın lütfen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri