HackHeLL Altın Üyelik Yenilenmiştir

react

Admin
Süper Moderatör
Reaction score
0

Altın Üye uygulamasıyla siteye emek vermiş, emek vermekte olan ve hackhell'in gelişmesinde katkıda bulunan üyelerin uğraşları karşılıksız kalmayacak,
Altın Üyelik kapsamında bu üyeler ödüllendirilecek.
Altın Üyelik ile Hackhell içerisinde çeşitli ayrıcalıklar kazanacak olan bu üyeler, hackhell forumlarıyla ilgili istedikleri herhangi bir konuda, istedikleri zaman yardım alabilecekler.

4000+ mesajı olan her üye "
Altın Üyelik" rütbesine yükselecektir.

Altın Üye olmanın kazandıracağı bazı ayrıcalıklar;

-Altın Üyeler imza kullanabilecekler
-Altın Üyeler'in özel mesaj kapasitesi iki katına çıkarılacak, gönderdikleri özel mesajları kaydedilebilecekler
-Altın Üyeler istedikleri zaman kullanıcı başlıklarını değiştirebilecekler
-Altın Üyeler istedekileri zaman kullanıcı adlarını değiştirebilecekler
-Altın Üyelerin önerileri ve istekleri öncelikli olarak ele alınacak
-Sadece Altın Üyelere özel bölüm açılacak

Not: Daha önceden 4000+ üzeri mesajı olup şu an Altın üyeliğe yükselmemiş olanlar bu konu altından yazabilirler.

çok süper özellikler. Canım çekti modluğu bırakıp Altın üye olsam mı ki? :melek

mod oldum altın üye olamadım of:/

Altın Üye uygulamasıyla siteye emek vermiş, emek vermekte olan ve hackhell'in gelişmesinde katkıda bulunan üyelerin uğraşları karşılıksız kalmayacak

Çok iyi olmuş bu altın üyelik aslında : )

Çok iyi avantajlar da var : )

Yenilenmesi Güzel Olmuş

Teşekkürler

Daha önceden 4000+ üzeri mesajı olup şu an Altın üyeliğe yükselmemiş olanlar bu konu altından yazabilirler.

hackhell çok değişmiş girmeyeli :)
bir ara siyasetten geçilmiyordu şu an çok güzel bir konumda.böyle uygulamalar da çok faydalı olur.
benim daha çok var ama altın üyelik için :)

benim kaç mesajım var hatırlamıyorum :D ama ben zaten uploader im :D altın üyelik hayırlı olsun hepimize :D benim msj sayım 4000 in üzerindeyse ben aynı zamanda altın üye olmuş oluyomuyum şimdi :D

Az kaldı 1 haftaya olurum : )

2007'den beridir bişey olamadık :) Bende Hackhell'a böyle takılmayı seviyorum =) Dediği gibi bağımlıyım en azından =)

Geri