Hackhell Amblem Yarışması!..

LLEHKCAH

Anarchist
Reaction score
0
amblem.jpg

arkadaşlar eminim aranızda bu konuda çok yetenekli insanlar var...
ve ben merak ettim en yetenekliniz hanginiz... şimdi ben bu işi iyi yaparım diyenler açsın programını ve yaptığı Hackhell amblemini bana özel mesaj(pm yoluyla ulaştırsın) kesinlikle konuya amblem eklemeyin... çünkü sonra bu benimkinden esinlenmiş, benimkini geliştirmiş die tartışmalar yaşanabilir... ben herkezin amblemini nicki tarihi ve saatiyle birlikte kayıt edicem... bana amblemini gönderen arkadaşlarda buraya ben gönderdim diye cevap yazsınlar ki gönderdiğiniz saat ve gün onaylanmış olsun...
hadi bakalım amblemlerinizi bekliyorum... ama benim ki kadar basit olmasın lütfen :)

amblem 100x100 boyutunda olsun lütfen...

yarışmanın puanlamasına gelince...
pazar günü akşam saat 17:00 de bütün amblemleri gösterime açıcam yollanış sırasına göre... kim en çok teş alırsa o kazanıcak...
geldik merakla beklenen kısma ödül: arkadaşlar ben bir user olarak size hiç bir ödül sunamam ama eminim ki aldığınız teşekkürler size yeter...
kolay gelsin...

qardeshim iyi qusel'de sayfanın sol ust qoshesine baqmadınmı hich sen hh man var orda.. :saskin gormesin bu qonuyu valla coq uzulur.. :(

RedDevil' Alıntı:
qardeshim iyi qusel'de sayfanın sol ust qoshesine baqmadınmı hich sen hh man var orda.. :saskin gormesin bu qonuyu valla coq uzulur.. :(
ben onu maskot olarak düşündüm dostum... yoksa onu farketmemek mümkünmü?

angel_ina' Alıntı:
hmm... şimdi bu ne demek oluo... iş yapmaz sevmedim bu yarışmayımı yoksa ilginç mi demek oluo :)

éide hocam hh qurulduhundan beri hh man'i qullanmıormu bashqa bir ambleme qerek yoq bence yönetimin sıcaq baqacaığınıda sanmıyorum qolay qelsin.. :saskin

Geri