HackheLL Bunu Nasıl Yapabiliyor_??

clyck

New member
Reaction score
0
Çok fazla bilgim olmadığı için Yöneticilere bunu sormak istedim....Umarım doğru yere açtım konuyu....

HackheLL gerçekten her konuda çok zengin olan bir site...2007 de üye olmama rağmen daha 2-3 aydır aktif olduğum msj sayımdan bellidir...

Bukadar paylaşım bukadar konu.....Türkiye'de binlerce site var ama çogu hatta %98 i paylaşım konusunda çok sınırlı....

Oyunlar videolar binlerce program...vee aklınıza ne geliyorsa burada mevcut...

diğer sözkonusu sitelerde bu tarz paylaşımlar yöneticileri tarafından kilitleniyor...yada oyun-program-gibi birçok konuda paylaşım yasal yönden yada site içerikleri açısından yasak olduğu bildiriliyor...

...

Peki;

HackheLL Bunu Nasıl Yapıyor_??

sadece kafama takılan bir soru bu...

bu arada bukadar içeriği geniş ve aradığınız herşeyin olduğu bir site olması dolayısıyla emeği geçenlere de teşekkür etmemek işten değil...

Anlatamayız, sende bişeyler paylaşıp görmen lazım :hhmanD

Hackhell yapmıyor bunu çalışkan üyeleri yapıyor
Siteye gelen birşeyler aldığında karşılığında birşeyler yapması gerektiğini hissediyor ve paylaşıma başlıyor..

Saygı Sevgi Kardeşlik Emeğe Saygı

ve Tam Bir Aile Olmamız

evet haklısınızz ondan bi şüphem yok bukadar üye olması sonucu bukadar paylaşım var..
ama düşündüğüm ve sormak sitediğim şu...

diğer sitelere baktığınızda belkide en büyük üye kaybına ve konu azlığına sebep olan bu tarz paylaşımların kapanması yada yasaklanması...

:goz:

Gerçekten hackhelle niye geldin ne amaçla geLdiğini kendine sorarar bu işin önemini anlayabilirsin

Gerçekten hackhelle niye geldin ne amaçla geLdiğini kendine sorarar bu işin önemini anlayabilirsin

yok yanlış anlaşılmak istemiyorum...bu konuyu açma nedenim HackheLL'den memnun olmamdır aslında...

Nebileym herkez bunun farkındadırr meselaa 5 farklı konuda bişiler araştıyorsunuz bunlarıı bulabilmeniz için belkide 10 belkide 20 site gezmeniz gerekirr..ve bulduğunuzdada ya eksiktir ya yasaktır ya bilmemnee ...

ama HackheLL'de bunları bulabiliyorsunuz...

Tek Cevap : bukadar üyenin olması ve paylaşıma önem verilmesi mi acaba??HUT'un olmasıda olabilir_??

Ben HackheLL'e aradığım şeyleri bulabildiğim için geldim ve bunun karşılığındada yardımcı olabileceğim konularda HackhaLL'e kendi çapımda fayda sağlamayada çalışıyorum...

Hackhell bir web sitenin, forumun ötesinde.
Binlerce programın, videonun, oyunun dışında binlercede dostu, arkadaşı bünyesinde barındırıyor.
Yanlız onlar dost olarak gelmediler, burada dost oldurlar :]
Bizlerde bu soruya cevap veremeyiz, çünkü şöyle oldu böyle oldu gibi bir süreç geçirmedik.

Hackhell bir web sitenin, forumun ötesinde.
Binlerce programın, videonun, oyunun dışında binlercede dostu, arkadaşı bünyesinde barındırıyor.
Yanlız onlar dost olarak gelmediler, burada dost oldurlar :]
Bizlerde bu soruya cevap veremeyiz, çünkü şöyle oldu böyle oldu gibi bir süreç geçirmedik.

kesinlikle katılıyorum buna....tabiki bi yerden sonra dostluklarda büyük önem taşımakta..
bukadar topluluklar siteler içinde bunu sadece HackHeLL'in başarabilmesi çok güzel...
zaten bu konuda soru sorulmaz dediğin gibi cevabıda yokturr bunun...

ama merak ettiğim diğer platformlarda bu gibi paylaşımların kapanması eksik olması yada yasal olarak uygun olmadığı gerekçesi ile paylaşılmaması...Bende buna cevap bulamıyorum...Belkide Sadece bizim ülkemizde Türkiye'de Bu tarz bol paylaşımlı vee tam anlamıyla faydalı olabilecek sitee bulmak çok zor....

arkadaşımız yasal olmayan paylaşımların HH de nasıl yapılabildiğini soruyor anladığım kadarıyla.. güzel bir soru ama paylaşıyoruz işte.

Tarihe bak istersen kayıt tarihime ..
Haziran 2005 yani hackhelle basladık..
Tek nedeni ne biliyormusun işinden eşinden bazen vazgeçmenin.. burdaki ortam..
kelimelerle anlatılacak bir ortam değil bu lafla sözle olacak birşey değil..
ama bildiğimiz birşey var.. bunu ayakta tutan hackhell in adı sanı değil.. bu övgüyü hakeden yönetiminden üyelerine kadar herkes.. belki sende dahilsin..

Elimde bir elmam var bunu tek başıma yemek yerine
8 e böldüm bir parça sana, bir parça ona, bir parçada ötekine
bir parça berikine derken bitti. Sonuçta hepimiz bütünde
olmasa bir parça elma yemiş olduk ve hepimiz mutlu olduk.

Yukarıda paylaşımdan bahsediyorum biraz...

Özel bi formülü yok, Aile gibi herşeyi birarada yaşıyoruz. Kavgamız da burda kutlamalarımız da..

:claparkadaslar bir şeylerde ben eklemek isterim.hackhell öyle bir aileki hersey var dostluk, yardımlasma paylasım ve tabiiki yenilik.bu ailede oldugum için mutluyum.İYİKİ VARSINIZ.:clap

Hackhell yapmıyor bunu çalışkan üyeleri yapıyor
Siteye gelen birşeyler aldığında karşılığında birşeyler yapması gerektiğini hissediyor ve paylaşıma başlıyor..

Mesela ben ilk tanışmam(18 WoS Steel - Haulin) oyun indirmemle başladı..
Sonrasında dedimki kendi kendime yaa burada millet karşılıksız uploadlar yapmış para istemiyorlar altin istemiyorlar neden bende araynalra merhem olmayayım....
Sonrasında devamı geldi ve gelicekte ..
Nedeni aslında çok basit kendini birazda borçlu hissetmesi insanın...
Buda maneviyatta saklı (aile ortamı bu işte) abine ablana nasıl karşılıksız herşeyini verebiliyorsan kanını dahi, bizde burada elimizdekileri ailemizle paylaşıyoruz...
Karşılığında aldığımız kuru bir teşekkür...
Oda bize yetiyor...
Sanada yetecektir"Hele bi paylaşmaya başla"..

Özel bi formülü yok, Aile gibi herşeyi birarada yaşıyoruz. Kavgamız da burda kutlamalarımız da..

Burada en az günde 50 kişinin doğum günü..
En az 50 kişi baba,
bir o kadarı da anne oluyor..
Kimi askere gidiyor kimi okulu bitiriyor ve herkes hepsini çevresindeki insanlardan sonra bizimle paylaşıyor..(Bazen önce bile olur)

Sonuç ta 2. sırada da olsa burası benim en büyük ailem..
1.000.000.000 küsür kardeşim var benim be daha ne olsun...

bnce bunun sırrı saygı ve sevginin üzerine kurulu olan temel üzerinde olduqu için cokk harikaa paylasımlar ortaya cıkıo =)

Ben bu siteye DarKAngeL ın ısteğıyle gelmıstım yakın arkım Sımdı gıt dese sanane lan derım gıtmem :D banlar banlar urasır anca boyle bısey sadece bı ornek :)

işte hh farkı burda gerçekten mükemmel. herşey için tekrar teşekkür ediyoruz herkese paylaşımın 1 numaralı sitesi bence

Geri