hackhell.com biri bizi durdursun.. =)

Solariz

Administration
Reaction score
0
Merhabalar. tib.gov.tr tarafından uyarılmaksınız filitrelenmiş olan sitemizi şikayetlerimiz ve avukatlarımız aracılıgıyla hazırlamış oldugumuz dilekçelerimizle yaptıgımız itirazlar dolayısıyla sitemizde bulunan mustehcen içerigin kaldırılıp hackhell.com domainimizin tekrar açılması başvurmuştuk. degerlendirme sonuclanmıştır ve domainimize www.hackhell.com adresimize kavuşmuş bulunmaktayız son günler domainle yatıp domainle kalkmak zorunda kaldım ama şunu saattin 11:00 olması ve 2620 Online Kullanicimiz ile Her Dakika Dahada Büyüyoruz...
görmek bana yetti bu sorun 10 gün degil 10 yıl sürsede ugraşırdım dedirti :melek . hepimize geçmiş olsun..

Hackhell Yönetimi

Hayırlı olsun tekrar.

Hadi bakalım :D

Kimse bu aileyi durduramaz :D

Durmak yok yola devam :D:D:D:D

Cuk oturdu bence :D

Aynen devam derken aynı hataya düşmeyelim yine. Daha dikkatli

netinde ayri bi karizmasi vardı sanki =)

tebrikler bu arada haklı savas kandik

öncelikle geçmiş olsun.adresin geri gelmiş olmasına çok sevindim
adult konusunda ise,hackhell in adult bölümü gerek içerik,gerek düzen gerek yönetilmesi gerekse de güvenirlilik açısından tr deki ilk 3 adult sitesinden biridir kesinlikle

adultun forum içerisinde olmasa da en azından başka bir domain adıyla forumdan bağımsız halde devam etmesi mümkün mü
örneğin www.adult-hackhell.com gibi bir adresle adult bölümü tek başına devam ettirilemez mi acaba

saygılarımla

HayırLı UgurLu oLSun Herkeze...

ßiri ßizi Durdursun..

Geri