hackhell.com ne oldu???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TEKNİSYEN4

New member
Reaction score
0
Evet arkadaşilar hackhell.com adresinden mahkeme kararıyla siteye erişim durduruldu ibaresi var.Bukonuda biz üyeleri bilgilendirecek yokmu?

com girmiyor net giriyor ben netten girdim aslında biribizidurdursun vardı oda ortalıkta yok

neden kapıtıldıki acaba o kadar da içerik kaldırılmıştı bu sitede

neyse açıklama üstte yapılmış

org ta giriyor bu arada

Hackhell.com

Hackhell.com mahkeme karariyla erişim engeli gelmiş üzülerek belirtiyorum.Fakat biz hackhell üyeleri hackhell'e hackhell.net adresinden de ulaşabiliriz.

Mahkeme yazısı : Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.

T.C. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 01.12.2010 tarih ve 2010/67979 Sor. sayılı kararı gereği erişime engellenmiştir.

En kısa sürede eski haLine dönücek sitemiz..Kimse heycanLanmasın panik yapmasın..

OsmanLıda biLe bu gibi dönemLer oLmuştur..Tek yapmamız gereken omuz omuz'a vererek devam etmek bu yoLa..

Hackhell giremiyorduk

hackhell gıremıyorduk sorun neydı :D acıldıgı ıcın cok mutluyuz : ) 3 gundur felan bu sorun var ılk defa bugun aksam bır uzerı denerken oyle ras gele gırdı :D

Hackhell neden yasaklandı

Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar 2 gün beri Hackhell girilmiyor (bi IP programı ile girebildim) siteye erişim mahkeme kararı ile yasaklanmıştır yazıyor benim gibi birçok arkadaşlar da girememiş siteye konulardan anlaşılıyor durum ne zaman normale dönecek teşekkürler

ha com ha net kim bize engel de
şu sapma sapan maç görütüsü yüzünden olana bak

ya bende 2 gündür giremiyorum siteye
kimsede merak etmemiş:(

iLk girdiğimde de İp'niz engeLLenmiştir faLan dedi
bende dedim ki aLi ihsan'ın suçu ne?? :)

hackhell erişim engelii

arkadaşlar hackhell kapatılıyor mu .com çalışmıyor yoksa .net e mi aktarılıyorrr

Bildigim ve ögrenmeye çalıştıgım kadarıyla hack türü olan forumların cogu kapatılma yoluna gidilmiş...tabi bu konun muhatabı Admin daha net bilgilendirme yaparsa..daha iyi olur..:smile:

Mahkeme kararına ulaşıLıp yasakLamaya neden oLan içeriği(BiLdiğim kadarıyLa spor videoLarı iLe iLgiLi bir payLaşımdan doLayı bu oLay yaşanmış) siteden kaLdırıp, diLekçeyLe mahkemeye başvuruLması gerekiyor.Tabi bunun için de tecrübeLi bir avukat tutuLması gerekiyor..YanLız .com adresLerini geri aLmak çok koLay değiL..BiLdiğim kadarıyLa Domain kapanmamış ama Dns ve ip Bloke ediLmiş..

Telekomünikasyon kurumundan bir bilgi edinme formu doLduruLarak yasakLamaya neden
oLan içerik hakkında biLgi aLınabiLir.BiLgi yasaL oLarak 15-30 gün içerisinde veriLmek zorundadır..

Tib tarafından bir yasakLama durumunda kısa sürede domain yasağı kaLdırıLabiLir ama mahkeme kararLarında bu süreç uzayabiLir..

Geçmişte de hackhell.com adı yasakLanmıştı.Bu hukuki sürecin ne kadar süreceği hakkında bir yorumda buLunamayız,çok uzun bir mahkeme süreci de yaşanabiLir ama umarım aLan adı geri aLınabiLir..

Ayrıca şikayetçi şahıs/kuruLuştan şikayetini geri aLması istenebiLir..

Bu konuda örnek bir mahkeme kararı;​

Açıklayıcı bir cevap teşekkürler !

hackhell.com erişime açılması için gerekli olan ne varsa yapılmıştır ..gerekli açıklama admin arkadaşımız ( yada smod arkadaşlar )tarafından mutlaka yapılacaktır ...iyi forumlar ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri