Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hackhell.com mahkeme karariyla erişim engeli gelmiş üzülerek belirtiyorum.Fakat biz hackhell üyeleri hackhell'e hackhell.net adresinden de ulaşabiliriz.
Mahkeme yazısı : Bu siteye erişim mahkeme kararıyla engellenmiştir.
T.C. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 01.12.2010 tarih ve 2010/67979 Sor. sayılı kararı gereği erişime engellenmiştir.
hackhell gıremıyorduk sorun neydı acıldıgı ıcın cok mutluyuz : ) 3 gundur felan bu sorun var ılk defa bugun aksam bır uzerı denerken oyle ras gele gırdı
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar 2 gün beri Hackhell girilmiyor (bi IP programı ile girebildim) siteye erişim mahkeme kararı ile yasaklanmıştır yazıyor benim gibi birçok arkadaşlar da girememiş siteye konulardan anlaşılıyor durum ne zaman normale dönecek teşekkürler
Bildigim ve ögrenmeye çalıştıgım kadarıyla hack türü olan forumların cogu kapatılma yoluna gidilmiş...tabi bu konun muhatabı Admin daha net bilgilendirme yaparsa..daha iyi olur..:smile:
Mahkeme kararına ulaşıLıp yasakLamaya neden oLan içeriği(BiLdiğim kadarıyLa spor videoLarı iLe iLgiLi bir payLaşımdan doLayı bu oLay yaşanmış) siteden kaLdırıp, diLekçeyLe mahkemeye başvuruLması gerekiyor.Tabi bunun için de tecrübeLi bir avukat tutuLması gerekiyor..YanLız .com adresLerini geri aLmak çok koLay değiL..BiLdiğim kadarıyLa Domain kapanmamış ama Dns ve ip Bloke ediLmiş..
Telekomünikasyon kurumundan bir bilgi edinme formu doLduruLarak yasakLamaya neden
oLan içerik hakkında biLgi aLınabiLir.BiLgi yasaL oLarak 15-30 gün içerisinde veriLmek zorundadır..
Tib tarafından bir yasakLama durumunda kısa sürede domain yasağı kaLdırıLabiLir ama mahkeme kararLarında bu süreç uzayabiLir..
Geçmişte de hackhell.com adı yasakLanmıştı.Bu hukuki sürecin ne kadar süreceği hakkında bir yorumda buLunamayız,çok uzun bir mahkeme süreci de yaşanabiLir ama umarım aLan adı geri aLınabiLir..
Ayrıca şikayetçi şahıs/kuruLuştan şikayetini geri aLması istenebiLir..
hackhell.com erişime açılması için gerekli olan ne varsa yapılmıştır ..gerekli açıklama admin arkadaşımız ( yada smod arkadaşlar )tarafından mutlaka yapılacaktır ...iyi forumlar ...