nefret84
New member
CSyi hilesiz oynayabilmek için yeterli admine sahip değiliz bu nedenle admin adayıyım komutlarını biliyorum gündüzleri onlinem ve oyundayım bu talebimi olumlu karsılarsanız sevinirim saygılarımla...
SERVER ADMİNLERİ:nefret84' Alıntı:CSyi hilesiz oynayabilmek için yeterli admine sahip değiliz bu nedenle admin adayıyım komutlarını biliyorum gündüzleri onlinem ve oyundayım bu talebimi olumlu karsılarsanız sevinirim saygılarımla...
GülDürme Beni :durdurunnefret84' Alıntı:CSyi hilesiz oynayabilmek için yeterli admine sahip değiliz bu nedenle admin adayıyım komutlarını biliyorum gündüzleri onlinem ve oyundayım bu talebimi olumlu karsılarsanız sevinirim saygılarımla...
gunduzleri gir oyuna bakalım ne oluyorbim_28' Alıntı:SERVER ADMİNLERİ:
1.Dark_Angel (Baş Admin)
2.bim_28
3.HacKHeLL | alpgg
4.HackHeLL | SHARK
5.HackHeLL | KaRma
6.HoCuS
7.reac
8.st
9.HacKHeLL | revolation
10.ProwL
11.Kacan Asik*
12.free!
13.cokcokcu
14.|ChaMuR|
15.Ps!kop4T | C!2ER
16.[ HaCKHeLL ] |ALIEN_07
bizde 50 ye tamamlamayı düşünüyorduk... :goz:
hayırdır seni guldurmek için konu acmadık yorum yapman için konu actık bişeyler yazmak için bunu yazdıysan seni kınıyorum....FatalError' Alıntı:GülDürme Beni :durdurun
Yorumum bu ! bi sakıncası mı war?nefret84' Alıntı:hayırdır seni guldurmek için konu acmadık yorum yapman için konu actık bişeyler yazmak için bunu yazdıysan seni kınıyorum....