Hackhell CS Server larına admin adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagricabuk

Cokcokcu
Reaction score
0
arkadaşlar dediğim gibi Hackhell CS Server larına admin adayıyım günlük 6-7 saat onlıne olan biriyim (genellikler sabahları) bazı ları wall , yasak silahlar yada bombalar kuleye cıkmalar vs gibi kurallara uymayan kişiler var adama güzelce dioruz anlamıyo ve bu benim çok sinirime gidiyo bazı adminlere özel msj atmak zorunda kalıyorum tabi onlarında işleri olabiliyor yada offline oluyorlar tabi bu adam o sırada ortalıgı dagıtıyo ve serverdakiler 1er 1er cıkmaya başlıyo bunun için admin olmak istiyorum + veya - yorumlarınızı bekliyorum herkese teşekkürler

bu aralar oynuyamıorum ama hep benı wurdugunu we her gırdımde onlıne oldugunu hatırlamakdayım
gorew werılırse basarı ıle altından kalka bılecegıne ınanamaktayım
+1905 dıom ;)

+ 1 dıyelım hayırlısı

+ 1 diyorum ;)
HAyırlı olsun..

uygundur demem için görmem lazım görmedim ama ol diyen çok
olursun =)

ßende GenellikLe girdiğim zamanLar onLine görüyorum.. OLmaman için bir neden göremiyorum hayırlısı olsun

+1907 kardeşimmm :) heheheh gamshe_Lee...

Yeterince Admin Var Gerek Yok -1

SĦARK' Alıntı:
Yeterince Admin Var Gerek Yok -1

yeterince admin var doğru ama ben bugun bu saate kadar(saat 15:00) hiç admin görmedim(genelde sabahları ve ögleleri admın olmuyor) oyunda 3. serveri wall götürüyo bizim hakkımız yenio bunu hazmedemiyorum onun için admin lik adayımı koymaya karar verdim ztn

Olmamaman Icin Bi Neden Yok Bence Surekli Gordugum Birisin
+1907 Diyorum

hiç oynamadım ama KaRma en iyi oynayanmış, o olabilir dediyse bildiği birşey vardır.bendende +++++++++1903

Bura Sorun oyun deil nasıl oynadığı deil...

Serveri Yönlendirme Bir yere kadar Yönetme Adil Bir Sekilde Kuralları Uygulamadır

Bu i$ resme bakarsan Counter Resimler Bölümüne Gir...Benim Oldukca Resmim Var

Ayrıc Cogunluk adminler calıstıgı icin gunduz onlıne deiller oldukca yeterli admin var diorum

Buna bu zamanda bende eklendim

Kusura Bakma -1

cs ye daha hiç girmedim filmlerden başımı kaldıramıyorum

ama isteğini bu kadar güzel ifade edip bide resim eklediğin için +++ benden kolay gelsin

Özellikle sabahları ve bazen öğleden sonraya kadar admin olmuyor oyunu dürüstçe oynayanlar gerçekten zor drumda kalıyor..İhtiyaç var die düşünüyorum

+1

ALIEN_07' Alıntı:
Eğer 6 - 7 saat online ise bence gerekli +1

evet hafta içi her gün bi aksilik olmazsa sabah 07:00 ile 15:00 onlineyim dershane olmasa akşama kadar durcam :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri