Hackhell Forum » Off - Topic » Alışveriş & Satış [[[Yetki Talebi]]]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

revolation

яєѕυяяє¢тιση ιηѕαηє ρєяѕση мσ∂
Reaction score
0
Hackhell Forum » Off - Topic » Alışveriş & Satış [[[Yetki Talebi]]]

Araba almaya karar verdim (Banka Kredisi İle, Heycanlanmayın... Birikmiş Nakit Yok Malesef). 1 aydır ilanlara bakıyorum :D Bide bizim Alışveriş & Satış bölümüne bakayım dedim, yabancıdan olmasın gibi :biggrin
Çok eski ve güncelliğini yitirmiş konularla karşılaştım. theozy orada yönetici olarak görünüyor ama şu sıralar çok yoğun olduğunu biliyoruz. Eğer siz sevgili üyelerimizin +'ları ve yöneticilerimizinde onaylarını alabilirsem ilgili bölüme yönetici olmak ve sizlere Alışveriş & Satış bölümünde de hizmet vermek isterim. Bölümü toparlayıp iice bi düzenlemek istiyorum ve sonrasında da düzenli bir alt forum olmasını sağlamak istiyorum.

Olumlu & olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.

İyi Forumlar Dilerim...

Arkadaşlar Çikolata Ve Şeker Yedikten Sonra Dişlerinizi Bi Şekilde Fırçalayın...

Emotion_200.gif
36_2_56.gif
36_2_57-1.gif

Yoksa...

Emotion_1.gif

Emotion_18.gif

:clap:clap:clap

iLgi bekleyen bir böLüm sende bu araLar yogunsun eskisi gibi foruma zaman ayırabiLirim diyosan uyar ..+

Muhasebeden anlayan birisin yani ticarettende anlıyosun =),
Şaka bi yana +++

bölüme hareketlilik gelmesi benim dileğim
bölüm önce düzenlenmeli sonra da daha aktif hale gelirse çok iyi olur
görevi yapabileceğine inancım tam
+1903

tabi ki [+]

edit:
bu arada eLimde çok sağLam DvD arşivi var satış danışmanLığı yaparsın bana:durdurun:durdurun

Revo SeninLe Tanı$ma fırsatımız oLmadı fakat,HackHeLL de takip ettiği kadarıyLa bu i$i aLdığın gißi üStesiNden geLİrSin :victory

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri