hackhell forumn

cihan_86

New member
Reaction score
0
hackhell forum

arkadaslar merhaba bu hackhell foruma ne oldu boyle proıgramlar bolumune bakıyorum hep eski programlar paylşasım neden yok onu anlşayanadımn hani en oldu heckhell ın popileritesine saygılar...

ayrıca yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...

O zaman paylaşmak lazım sitemde bulunmak zaman kaybı ;)

Bence herkes birşeyler bekliyor ilk tuğlayı siz koyun bakın bi anda göklere nice binalar kurulacak...

ben konus acmak isterim ama bakıyorum acmak istediğim konuların hepsi hackhellda var ve benim de elimden bişey gelmniyorum bende bunu biligilerinize sunarım...

Bak kendın dıyorsun hepsı var dıye :)

Biz daha ne verelim ki.Olanı verilmiş zaten ve sürekli guncellenıyor

Tamam mesela hangı programı istiyorsun yada bulamadıgın bişey varmı ?

malesef ama ben durgunluk istemiyorum gerci sizde haklısınız ama bende boyle bos durmak istemiyorum konu acamk paylasmak isitiyorum ben burda somurcu bi insan olaydım zaten bu konuytu acmazdım yalnız bilmem farkındamısnız cok az konumvar hatta hiç yok olnlarda cok onemli konular değil neyse yeni bişeylerin cıkmasını bekliycem heralde napalım...

ya daha ne istiyonuz yaa
ben prog istedim
ki hiç bi yerde olmnayan bişi
2 gunde geldi 3 ü birden
daha ne isteyebilirim ki yani

cihan_86' Alıntı:
ben konus acmak isterim ama bakıyorum acmak istediğim konuların hepsi hackhellda var ve benim de elimden bişey gelmniyorum bende bunu biligilerinize sunarım...

eywallah bunu düşünmen bile yeterli program bölümümüzde hepsi var diyorsan ne mutlu bize güncellendikçe sizler bizler ekleyeceğiz elbet bu iş böyle yürüyor gerisi yalan ;)

cihan_86' Alıntı:

BU ARA PROGRAM YAPIMCILARI YATIYOR ONDAN OLSA GEREK YOKSA BİZDEN KAÇMAZ ZATEN HİÇBİR YERDE BULAMACAGIN PROGRAMLARI BURDA VERİYORUZ....

:):):D

- Forumumuzda programlar bölümüne 4 tane konu açmışsınız. Bu konuların 2-3 tanesi paylaşımda bulunmuşsunuz. Öbür ikisindede yardım istemişsiniz almışsınız cevabınızı.

- Zaten konu açarsanız size hemen yardım gelir.

- Ayrıca konu zamansız açılmış. Programlara konu verin bakın yardım gelmiyorsa yada bulamıyorsanız böyle bir konu açın.

- Şayet programlar bölümünü çok başarılı buluyorum.

İyi çalışmalar.

cihan_86' Alıntı:
arkadaslar merhaba bu hackhell foruma ne oldu boyle proıgramlar bolumune bakıyorum hep eski programlar paylşasım neden yok onu anlşayanadımn hani en oldu heckhell ın popileritesine saygılar...

ayrıca yorumlarınızı yazarsanız sevinirim...
üyelik tarihimiz aynı ama teşekkür ve mesaj sayımıza bak..eger paylaşımlara teşekkür edersek illaki paylaşım yapılacaktır..bence en büyük sorunumuz verilen emeklere saygı duymamamız..:sigara:

biyerde birsey gordugumuz zaman hemen upload ediyoruz ve hh ailesine katkıda bulunmak istiyoruz ama once arıyoruz onceden verilmişmi diye verilmemişse konumuzu acıyoruz ki kirlilik olmasın diye.

forumumuzda hersey mevcut ama sizlerdende birseyler bekliyoruz biz arastırırıp cabalıyorsak aynı toleransı sizlerdende bekliyoruz

Geri