Hackhell in adeleti var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

daimakce

New member
Reaction score
0
Geçenlerde biriyle tartıştık karşımdaki bana etmediği hakaret kalmadı ben üstü kapalı şeyler yazınca uyarı aldım vede uzaklaşma cezası verildi (uyaran kişi Majesties idi) benimle tartışan kişi heralde yöneticilerden biriydi adı oskar dı benimle birlikte ceza aldı mı almadımı diye majesties e sordum cevap vermedi sorum ve rahatsızlığım şu acaba baştakiler birbirlerini mi koruyor yoksa bizmi bunu hakkediyoruz... gerçi bu mesajıma cevap geleceğini sanmıyorum ama yinede yazyım dedim .....:mad: :mad: :mad: :mad:

arkadaşım bu konunun yeri burası değil sorununu PM ile çözsen daha iyi olur .....

uzaklaşma konusunda birbirini koruma gibi bi konu olmaz hakedilene werilmiştir ceza sanmıyorum ayrım yapıldıını ama yine de sen bilirsin zaten gerekli açıklamayı sana mutlaka yaparlar

Adaleti reelde bulamıyoruz
sanaldamı bulacaksın
elbet burada da birbirlerini tutanlar abi kardeş ilişkileri olacaktır

Takma kafana hayatını yaşa :D

sanırım sorun spor bölümüyle ilgili eger hangı konuda majesin sizi uyardıgını söylersen bakıp cvp vermeye çalışıyım şuan masjesties online değil sanırım...!

sen en iyisi o oskarsmıdır nedir onunla hiiç muhattap olma arkadaşım adam zamanında benide yoldan çıkarıodu az daha bak hatrladım yine oynadı sinirler:):)

adresi yokmu bu olanın , adam gibi başlık açmasını ne zmn öğreneceksiniz,şikayet böyle olmaz,başlık kapanmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri