HacKHeLL Knight Online Private Server - Açılsınmı ? [Anket]

Hackhell Pvp Server Açılsınmı ?

• Evet

Kullanılan: 80 86.0%
  • Hayır

Kullanılan: 13 14.0%

• Kullanılan toplam oy
    93
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaçan Aşık

Yönetmen
Reaction score
0
Selam Arkadaşlar...Daha Önceden İstenen 1 Projeydi...Bu
Bizde Hackhell.Com Olarak Net Dünyasında Büyük 1 Yer Ediniyoruz...
Radyo-Sohbet vs.iden ziyade...En Güzel Yapıtımız Hiç Süphesiz Cs Servelerimizdir...

Pvp Serverlerde Oynıyanlar Veya Daha Önce Knight Oynıyan Arkadaşlar Bilirler...
Kendi imkanlarımızla yaptırdğımız Edit Data Base İle...1 PVP Server Açmak İstiyoruz...

Tüm HH üyelerimiz...bu oyun ortamını sunmak için küçük çaplıda olsa ben Kaçan Aşık Çalışmalara başlamış bulunmaktayız :) HH Knight Online Bolumu Moldarından Ali06Can arkadaşımız...Destegı ve Askerden Donen Modumuz NeCCKo henuz kendısı ıle gorusmedım ama ... ıstedıgıne adım gibi eminim....ve Revolation :) calıssada gırıcegındne suphem yok...Sımdılık Server Açılınca Yönetim Kadromuz Bu Şekildedir...Ayrıyeten Db Edit vs.de Beyaz Kin yardımcı olucaktır

Server Özellikleri

Anti Cheat
Launcer'dan Update...
Büyük ihtimal Exp İtem Orta...Olucak...[ Tartısılabilir ]

HH Güvencesiyle...Harika 1 Server Planlamayı Dusunuyoruz...

Forumuzun Yeğane Uyelerınden hellboy726 :) ' a yardımlarından dolayı teşekkürler...

Olay henuz Solarizle Konusulmamısdır..:) ama biz istekliyiz...başarıcagımızdan eminim...Adminimizde Burada Görsün...

Oyun İstatikleri ve Panel Vs İçin....her şey olucaktır

Daha Öncede İstenmişdi :)

http://www.hackhell.com/geri-donusum-kutusu/241134-hackhell-private-serverler.html

Oylama Sonucu Ve Yorumlar İçeride

Kniqht ßıraktım Ama HaLa eLimden GeLdiqince Takıp Ediyorum..

Dediqin Şey YapıLırsa Gerçekten Sızın Adınıza Çok GuzeL oLur.. Herkez Tanıdık Yanı HackheLLi oLur..ßöLeLikLe TatLı ßi Rekaßet oLur Oyunda.. (=

+1903

bayadır aklımda olan 1 konuydu fakat uygulamaya gecilmesi gerekiyordu her türlü desteği verebileceğimden emin olun server kurulumu hakkında fazla bilgim olmasada bildiklerim çerçevesinde yardımcı olurum...

Mantıklı bir öneri...

Site ßatar aLLahıma Oyun ßağLıyo kendine Sora adminLer SmodLar ModLar biLe girmez :hhmanD

İşin şakası tabi... KuruLsun bence ama Serverda Ayın En yüksek Np sini aLana sitede ßişeyLer yapıLsın?

CS'yLe baş ettiniz bunLada edersiniz :) onLine admin biLe yok CS'de :)

KaRma burda sureklı onlıne 300-400 Uye Online Kullanıcı Sayısı Olucagı Kesın Hemde 1 Ayda...Hatta Daha Kısa Surede :) Bu işin cs ile 1 arada tutulmaması lazım cunku çok farklı...

Ornegın bu oyunda hile kullanan kişi :) direk anlasılıyor...hata yapılmıyor...

Otomatik Ban Sistemleri vs..var....Biz yöneticilere sadece Servere Girip Çeşitli Event Vs Yapmak Kalıyor o kadar cık :)

+ ZeytinßurnuLu

bnce de açılmalı böyle bişey önceden olmalıydı zaten =)
+ ali emre : ) :aşk

Açılmalı Private Server clienti yok ama eğer açılırsa mutlaka indirirm ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri