..:: HackheLL Mail Servis ::..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dark_Angel

Webmaster
Yönetici
Administrator
Reaction score
0
mail(3).gif

Artık tüm HackheLL üyelerinin üyeadı@hackhell.com şeklinde mailleri var...​
Sınırsız posta kutusu kapasitesi

Adres Defteri, Otomatik İmza, Mail Filtreleme özelliklerine sahip mailinizi hemen kullanmaya başlayın....​
Mail Yönetim Panelinize Navbar daki HackheLL Mail Servis Linkinden yada Buraya Tıklayarak Ulaşabilirsiniz...

Not: HackheLL Mail Servis için ayrıca bir üyelik gerektirmemektedir. Hackhell e üye olan herkes bu hizmetten ücretsiz yararlanabilmektedir....iyi forumlar...​

hll kardeşim harbiden hll..

Kıskananlar,çekemeyenler,burun kıvıranlar, eğilin kopekler ayaklarımızı Öpün :cool:

react0r' Alıntı:
hll kardeşim harbiden hll..

Kıskananlar,çekemeyenler,burun kıvıranlar, eğilin kopekler ayaklarımızı opun :cool:

yanlız bu maıl servısını çok fazla uyeye veremıycez 500 bın kadar uye alabılıcek en fazla :p şaka bır yana navbara menusunu ekleyemedım daha bunu anca bıtırebıldım yrn bı aksılık cıkmazsa logın pencerenızde gelen yenı maıllerınızı gosterılmesını ve navbara acılan bı menu daha eklıycem...

Edit : Servis'i elimden geldiğince test ettim ama yinede gözümden kaçan yerleri veya eksıklerı olabılır sızın dıkkatınızı ceken eksıklıklerı hatalrı burda bana bıldırırsenız sevinirim... Ayrıca Mail kutunuza gelen bir mail oldugunda ust barda, gelen maili hatırlatıcı bir kutu goreceksınız, mail panelınıze gırıp mailinizi okundu olarak ısaretlemedıgınız surece o hatırlatıcı kutu yukarda kalıcaktır... mailinizi okuduktan sonra ayrıca okundu diye işaretlemeyi unutmayın... Birde mail larda mumkun oldugunca türkçe karakter kullanmayın (ı,ü,ç,ş,ğ) en yakın zamanda türkçe karakter sorununa bakıp onuda duzeltıcem iyi forumlar....

Yaw Bosa Demiyorum Hackhell Her Zaman 1 Numara Diye.
Hayata Gecmis Mail Servisimizde ;) Helal Bea Abicim Diyecek Laf Yok

dark elne sağlıkta[email protected] benim oldu o zaman biliyosun hackhell e ben almıştım :D

Süper bir hizmet helal olsun. Bide msn e destek verseniz ehuhehehhe :D:D:D

Süper kardeslerim harika oldu :D ne zamandir bekliyordum bunu. Insallah bu yeniliklerin hep devami gelir.
Sagol Dark_Angel

güzel olmus :)
eline saglık ama sınırsız nasıl oluyor :)

ehu :) herzaman One Number HackHeLL ;)

harika sistem yaa bi de online okey falan olsa o zaman 11. likten 5. sıraya çıkarız Allah'ın izniyle

Dark Angel daha iyisini yapana kadar en iyisi bu ;) helal abicim sana :)

harika bi olay olmus gercekten eline saglık dark....;)Bu hackhell bi gun basımıza bela olucak ama neyse ehehe:D:D

hiç bizaman basimiza bela olmaz merka etme sen dostum.Süper bi olay oldu walla tüm emegi geçenlerin eline saglik tesekkürler hepinize

ellerine sağlık hackhell ismiyle mail kullanmak şereftir.
ama umarım hackhell karizmasını çizdirmem :) [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri