hackhell neden kapandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

¢αρтαιη_Ŧß

¢αρтαιη
Reaction score
0
arkadaşlar hackhell.sitesine yaklaşık 4-5 gündür giremiyorum (çok korktum site hack lendi kapandı diye yo) neden acaba yoksa bir ipne sitemizimi kapatttı lütfen bir cevap verirmisiniz tşk edrm

Dark_Angel' Alıntı:
Yaklasık 3 gundur web serverımızda bulunan sabıt dısk ın donanım arızası yuzunden sızlerden uzak kaldık. Dısktekı sorun yuzunden suan indir.hackhell.com , izletube.com , rehber.hackhell.com , fikralar.hackhell.com ve video.hackhell.com dosyalarımızı ve databaselerımızı kaybettık. =( kayıp cıdden cok buyuk... Bu elde olmayan aksaklık ve sızlerden ayrı kaldıgımız sure ıcın ozur dılerız. Umarız bır daha bole sorunlar la karsılasmayız. Herkese ıı forumlar.

Bu cevap yeterLidir sanırım. Dark duyuruLarda açıkLamış konu açmadan önce biraz göz gezdirsen sen de fark ederdin...

sabitdiskimizin çökmesinden kaynaklanan bi problem halada tam olarak düzelmedi sunucumuz optimizasyonlar sürüyo bu süreçte ufak tefek aksaklıklar veya yavaşlıklar yaşanabilir bunu ilerleyen günlerde tamamen aşıcaz bilginiz olsun.

evet sorun şimdilik çözüldü. şu an bir sorun yok gibi görünüyor. inşallah ilerleyen günlerde bütün aksaklıklar giderilir.

Çok sevindim gerçekten internetin bir zevki kalmıyor hackhellsiz...

Solariz' Alıntı:
sabitdiskimizin çökmesinden kaynaklanan bi problem halada tam olarak düzelmedi sunucumuz optimizasyonlar sürüyo bu süreçte ufak tefek aksaklıklar veya yavaşlıklar yaşanabilir bunu ilerleyen günlerde tamamen aşıcaz bilginiz olsun.

:(:(:(:( geçmiş olsun

FoFeR' Alıntı:
Bu cevap yeterLidir sanırım. Dark duyuruLarda açıkLamış konu açmadan önce biraz göz gezdirsen sen de fark ederdin...

kardeş açıklaman için teşekkürler ama benim bu acele tepkim geçenlerde zoptirik biri ben hackhelli kapatacam felan bi şeyler zırvalıyordu bende o yaptı sandım ve hackhell tümden kapandı sandım ve hemen böle sordum arama yapmadan kusura bakma ve teşekkürler

hackhellimiz şimdi daha hızlanmış gibi :)))

hackhellimiz şimdi daha hızlanmış gibi :)))

En kısa zamanda inşallah düzelir.Dua ediyorum valla :D

merhaba arkadaşlar. hackhell i tekrar gördüğüme çok sevindim. çok alışmışım bu foruma yaa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri