hackhell radyo

:..asker..:

New member
Reaction score
0
hackhell radyo da dj isminden sonra da şarkıların ismide verilebilir mi ?
-beğenilen şarkıların download edilebilmesi açısından-
şu anda -genelde de solariz'de de olduğundan-
şarkı: Solariz yazıyor
-tabi özellikle benim makinama gönderiliyorsa o zaman başka :-D-

Veriliyo zaten ben görüyorum verilen şarkılar isimden sonra geliyo

Bende burdan bi öneriyi dile getiriyim . Kontrol panelinden filan istenildiğinda kapatılmasını istiyorum . Yada buna benzer bir sistem .

Nornalde anasayfayı her yenilediğimde tekrardan bağlanıyor . Ben radyoyu sürekli kapatıyorum . Bu herkesin radyoyu dinlemesi için yapılmış birşey ama normal kendi pcmizde olan mp3'leri dinlerken araya giriyor vede sürekli kapatmak zorunda kalıyorum .

Benim diceklerim bu kadar . Yönetimin cevapları burdan alabilirsem memnun olurum .
Birileri beni aydınlatırsa sevinicem ( çocuklar gibi şen olucam :) )

Nornalde anasayfayı her yenilediğimde tekrardan bağlanıyor . Ben radyoyu sürekli kapatıyorum . Bu herkesin radyoyu dinlemesi için yapılmış birşey ama normal kendi pcmizde olan mp3'leri dinlerken araya giriyor vede sürekli kapatmak zorunda kalıyorum .

-aynen katılıyorum Leke-

evet dostum şarkı isimleri de veriliyo

Leke' Alıntı:
Bende burdan bi öneriyi dile getiriyim . Kontrol panelinden filan istenildiğinda kapatılmasını istiyorum . Yada buna benzer bir sistem .

Benim diceklerim bu kadar . Yönetimin cevapları burdan alabilirsem memnun olurum .
Birileri beni aydınlatırsa sevinicem ( çocuklar gibi şen olucam :) )

Bi hal çagresine bakarız onun arkadaşım ...

Geri