:::: Hackhell Resim Albümü 4::::

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sky

New member
Reaction score
0
Resim (fotoğraf) albümünde resminizin yer almasını istiyorsanız bu konuyu cevaplayarak resminizi ekleyebilirsiniz. Resimleriniz çok küçük ya da çok büyük boyutlarda olmamalıdır (640*480, 800*600 gibi standart boyutlarda olması tercih edilir...).

20.05.2007'e kadar resimlerinizi ekleyiniz.

eğer resminizin yayınlanmasını istiyorsanız aşağıdaki maddeLeri okuyup onaylayarak mesajınızı bırakabilirsiniz.

gönderme kuralları:
[+]Resimlerde +18 içerikli olmamalıdır
[+]Resimlerinizde herhangi bir Forum yada website logosu banner i imzası yazısı v.s. olmamalıdır
[+]albumde yer almak için Forumda en az 200 adet mesajınız bulunmalıdır.
[+]resimleriniz (640*480, 800*600 ) gibi standart boyutlar dışında ise belli bir boyuta indirgemek bizim insiyatifimize kalmıştır
[+]Resmi veren üyelerimiz'in nickleri Resmin altında belirtilecektir
[+]Resim Sıralaması nick veya rütbe seviyesine göre değil Buraya gönderdiğiniz mesajın pozisyonuna göre düzenlenecektir
[+]Resmim neden yayınlanmadı v.s. gibi bir şeyler söylemeniz söz konusu değiLdir. kimse bundan sorumlu tutulamaz
[+]Son olarak Resim albumune eklemek istediğiniz resimler'e düşünüp doğru karar vemelisiniz, resim albümü oluşturulduktan sonra herhangi bir düzeltme ,değiştirme ,silme v.b. işlemler KESİNLİKLE UYGULANAMAZ !.

albüm flash formatında olup & fragman şeklinde yayınlanacaktır..
2 şekilde yayıma sunulucaktır. exe formatında download edebilmeniz için ve web sitemizde izleme imkanınız oLacaktır.

resimleri hostimage.eu,tinypic.com dan upload edip buraya kodu haricinde link olarak koyunuz.[/COLOR][/B][/FONT]

[B][FONT="Century Gothic"][SIZE="3"][COLOR="Indigo"]- heLLboy726 & skyAngeL[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

hanin senin reSmin nERde...

skayınki lazımsa ben verebilirim :D

hadi bakalım en yakışıklı en güzel kim bu kez :durdurun

benden resim filan yok
hatta eski resmimde yayınlanmasın çatıdan sniperla filan indirir birisi malum devir kötü
deşifre olmayalım :)

hadi bakhaLım hayırLı uğurLu oLsun,
ben kararsızım gerçi resmimi yayınLamak konusunda ama.. :p

Ben vermem reSmimi :hadiordan

gerktoo' Alıntı:
biraz eski resim ama olsun :)
yanliz kizlar gormesin rahat birakmiyolar sonra :):)
http://img15.imgspot.com/?u=/u/07/122/15/Copyofresim088rfdf.JPG

Kuralları Tekrar dikkatlice okumanı oneririm

gönderme kuralları:
[+]Resimlerde +18 içerikli olmamalıdır
[+]Resimlerinizde herhangi bir Forum yada website logosu banner i imzası yazısı v.s. olmamalıdır
[+]albumde yer almak için Forumda en az 200 adet mesajınız bulunmalıdır.
[+]resimleriniz (640*480, 800*600 ) gibi standart boyutlar dışında ise belli bir boyuta indirgemek bizim insiyatifimize kalmıştır
[+]Resmi veren üyelerimiz'in nickleri Resmin altında belirtilecektir
[+]Resim Sıralaması nick veya rütbe seviyesine göre değil Buraya gönderdiğiniz mesajın pozisyonuna göre düzenlenecektir
[+]Resmim neden yayınlanmadı v.s. gibi bir şeyler söylemeniz söz konusu değiLdir. kimse bundan sorumlu tutulamaz
[+]Son olarak Resim albumune eklemek istediğiniz resimler'e düşünüp doğru karar vemelisiniz, resim albümü oluşturulduktan sonra herhangi bir düzeltme ,değiştirme ,silme v.b. işlemler KESİNLİKLE UYGULANAMAZ !.

Edit: Bu arada Belki bende Verebilirim =)

Eger vermeye karar Verirsem buraya Eklerim Post kirliligine gerek yoq :)

güzel bi çalışma bende ekliyecem en kısa zamanda

Daha henüz forum ahalisinden ciddi bir yaklaşım başlamamış. Umarım gereken ilgiyi kısa zamanda görür.
Artık tam bir aile havası yakalamış olan forumumuza yakışır br albüm olmasını diliyorum.
Ben eşimle bir resmimizi koymak istedim.
Cep telefonuyla çekildiği için resim biraz flu çıkmış ama en çok sevdiğimiz resimlerden biri buydu.
Paylaşımsa buyrun paylaşım. Herkesin sahiplenmesini diliyorum.
Emek verecek olan herkese şimdiden teşekkürler...

http://www.resimbank.com/out.php/i31_rivaZB.jpg

NOT : Link düzeltildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri