Hackhell T-shirt

~4яєαℓιту~

ƒσяєνєя
Reaction score
0
Beyler ben uzun zamandır üye olduğum bu sitenin niye t-shirt i yok diye merak ediyorudum fakat arkadaşlar ben çok istiyorum üzerinde güzel bir baskısı olan bir t-shirt neden yapmıyoruz beyler fakat yaparsanız sizden ricam fazla pahalı olmasın malum öğrenci adamız :) :victory

50 Ytl Yi Gözden çıkar... KaRma'ya Pm At...=)

50 ytl çok değil mi yaff öğrenciyiz biz pff :S

ama gerçekten çok istiyorum olmazsa buradan çıkartacam kendime baskıyla
elinizde güzel bir baskı var mı yani hackhell amblemi ?

arkadaşlar eğer ankara da yaşıyorsanız ve böyle bir t-shirt iniz olsun istiyorsanız

ülke alan pasajına gidip bastırabilirsiniz

ben sivasspor t-shirht i bastırdım orada fazla değil 30 lira tutar

Bi üreticiyle anlaşılıp uygun fiyata ürettirilebilir bence...Buradan da isteyene az bi kar koyup gönderebilirsiniz....Gerçi büyük ihtimalle böyle bi girişiminiz olmuştur...

ya 50 çok fazla diyom bende ben en fazla 20 verebilirim ama Ben adanalıyım fakat burada nerede basıldığını tam bilmiyorum ve araştırarak bulurum da bana hackhelin güzel 1 kaç amblemi lasım bulabilir misiniz arkadaşlar ?

şunun şurasında öğrenci arkadaşlar felanda olcağı için 15-20ytl civarı olsun daha iyi..

SanaL ortamda pazarLık :)

Arkadaşım :hhman: logosunu aL T-shört baskısı yapan yerLere git oradan bastır..

ben bi aralar 20 YTL'ye polo kumaşa kaliteli ve uzun süre çıkmayacak baskılı t-shirt yaptıracaktım. çalıştığımız firma ile görüştüm hatta. adam bana 100.000 baskı fiyatı üzerinden fiyat verdi. yani ben 100 tane de 1000 tane de sipariş versem adam bana 100.000 spariş üzerinden fiyat verecekti. o derece indirim yapmıştı yani ama kimse yanaşmayınca hem firmada ki kredimi boşa doldurdum hemde yalan oldu...

zaten ultrabuzittin isimli arkadaş tasarım resminide kaybetmişti :)

yakalarsanız bi yerde sıkıştırın bu üyeyi... ii bi pataklayın :) la insan tasarımı nasıl kaybeder... neyse...

Geri