Hackhell Teması Download

tayi

New member
Reaction score
0
Hackhell ın kullandığı yeni kırmızı tema kendileri tarafından yapılmamıştır ve orjinal hali sizlere sunulmuştur.

Türkçe butonlar dosya içindedr.

Temanın demosunu görmek için tıklayın

Önizleme;

i221_imae.png

Temayı indirmek için Download Link;
http://rapidshare.com/files/69287935/hackhell.com.rar

kendileri tarafından yapılmamıştır xD bunu iddia eden mi oldu editlenmiş bir tema olduğu söylenmişti zaten

ben bu temayı kurdum ama bunda resme bakarsanız ilk medajdaki orda son mesajlar yok ama hackhell de var nasıl yapabilirz biz onu lütfen yardımcı olun ....

yantaraftaki yazılar ust tarafta ben bunu nasıl duzelte bilirim yardım

arkadaşım bu temayı kurmak için bu temayı ftp klasörüne atman gerekiyor .. sonrasını da admin panelinden varsayılan ı bu temayı seçtikden sonra yaparsın gerisini

okadarını bizde biliyoruz kardeş mesaj kirliligi yaratma boşyere ana sayfadakı menu uste bunu yantarafa nasıl ala biliriz diyoruz

kardeş temanın içinde sonsuzpaylaş.com ile ilgili linkler war siteyi yawaşlatıyor hemde reklamını yapmış oluyor onu silersen iyi oLur. Yada indirip kuran arkadaşlar sonsuzpaylaşı temalarda aratıp kaldırsın.

HH NİN ARKA PLAN RENGİNİ KİM SÖYLEYEBİLİR bide forum anasayfasında soldaki 2 konu var üst üste onları nasıl kaldırabiliriz lütfen acil desteğe ihtiyacım var

ulan baq buda 2 bı dane konu acın ordan dogru ındırın yaw bı konudan 100 tane acıyonuz ya

Geri